Η ελίν λανσάρει δύο νέα προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου για οικιακούς καταναλωτές

Διαβάζεται σε 2'
Η ελίν λανσάρει δύο νέα προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου για οικιακούς καταναλωτές
UNSPLASH

Power On! Home Easy και Gas On! Home Easy

Η ελίν ανακοινώνει το λανσάρισμα των δύο νέων προγραμμάτων ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, Power On! Home Easy και Gas On! Home Easy για οικιακούς καταναλωτές*. Πιστή στην πελατοκεντρική προσέγγιση που ακολουθεί στα 70 χρόνια λειτουργίας της, με τα δύο νέα αυτά προγράμματα, η εταιρία προσφέρει στους καταναλωτές ανταγωνιστικές τιμές και οφέλη, χωρίς τη δέσμευση συμβολαίου, καθιστώντας τα μοναδική επιλογή για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών κάθε σπιτιού. 

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας Power On! Home Easy, προσφέρει μηνιαίο πάγιο 5,00€, με την τιμή ανά kWh για τον μήνα Δεκέμβριο να διαμορφώνεται στα 0,085€. Αντίστοιχα, το πρόγραμμα φυσικού αερίου Gas On! Home Easy προσφέρει πάγιο μόνο 0,15€ ανά ημέρα και χρέωση φυσικού αερίου βασισμένη στην τιμή ΤΤF +0,003€/kWh σε συνδυασμό με την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας. 

Οι καταναλωτές που θα επιλέξουν τα συγκεκριμένα προγράμματα θα επωφεληθούν επίσης και από 3.000 πόντους στο πρόγραμμα πιστότητας ελίν up επιβράβευση, για να τους εξαργυρώσουν σε οποιοδήποτε πρατήριο του δικτύου της εταιρίας, ενώ θα συνεχίσουν να λαμβάνουν ακόμα 200 πόντους για κάθε μήνα παραμονής τους στο πρόγραμμα

Πάντα με σεβασμό στους καταναλωτές, η ομάδα της ελίν, είναι έτοιμη να τους καθοδηγήσει να επιλέξουν το πρόγραμμα που τους ταιριάζει με βάση τις δικές τους ενεργειακές τους ανάγκες, χωρίς ψιλά γράμματα ή κρυφές χρεώσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τα διαθέσιμα προγράμματα είτε στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.elin.gr είτε καλώντας στο 800 4000 800, χωρίς χρέωση. 

* Αφορά τις κατηγορίες πελατών Γ1 και Γ1Ν για το ηλεκτρικό ρεύμα και τις οικιακές αυτόνομες παροχές για το φυσικό αέριο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα