Τα Marks & Spencer στηρίζουν τους πληγέντες της Θεσσαλίας

Διαβάζεται σε 2'
Τα Marks & Spencer στηρίζουν τους πληγέντες της Θεσσαλίας
UNSPLASH

Στοχευμένες δράσεις στήριξης της τοπικής κοινωνίας και των εργαζομένων στις πληγείσες περιοχές.

Τα Marks & Spencer στηρίζουν έμπρακτα τους συνανθρώπους μας που ζουν στις περιοχές της Θεσσαλίας που έχουν πληγεί από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες, μέσα από σειρά στοχευμένων δράσεων οι οποίες υλοποιούνται σε συνεργασία με φορείς και ανθρώπους της Εταιρείας.

Πρωτοβουλίες για την Τοπική Κοινότητα

Από την πρώτη στιγμή, οι άνθρωποι των Marks & Spencer ενίσχυσαν οικονομικά και συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης, που προσφέρθηκαν στους πληγέντες μέσω του Ερυθρού Σταυρού.

Παράλληλα, η Εταιρεία προχώρησε σε δωρεά βασικών ειδών γυναικείου, ανδρικού και παιδικού ρουχισμού που έχουν διατεθεί στον Ερυθρό Σταυρό, καθώς και τροφίμων μέσω της πρωτοβουλίας κοινωνικής αλληλεγγύης «Ο Άλλος Άνθρωπος», με στόχο την περαιτέρω στήριξη των πληγέντων.

Πρωτοβουλίες για τους Εργαζόμενους και τις Οικογένειές τους

Από την πρώτη στιγμή των καταστροφών στη Θεσσαλία, τα Marks & Spencer βρίσκονται δίπλα στους εργαζόμενους των καταστημάτων τους στις περιοχές του Βόλου, της Λάρισας και των Τρικάλων, φροντίζοντας τόσο για τη σωματική, όσο και για την ψυχική τους ευημερία.

Σε συνεργασία με το τμήμα Ergo Well-being της Ergonomia, η Εταιρεία προχώρησε στη δημιουργία «24ωρης Τηλεφωνικής Γραμμής Ψυχολογικής Υποστήριξης», η οποία είναι διαθέσιμη σε όλους τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους για έναν μήνα. Επιπλέον, διοργάνωσε διαδικτυακή συνάντηση για τους εργαζομένους με κύριο στόχο την συναισθηματική αποφόρτισή τους, ενώ παράλληλα δόθηκαν χρήσιμες συμβουλές για τους τρόπους διαχείρισης και αντιμετώπισης ατομικών και συλλογικών τραυμάτων.

Επιπλέον, στις περιοχές που η λειτουργία των καταστημάτων Marks & Spencer συνεχίζεται, εφαρμόζεται η «πολιτική ευελιξίας ωραρίου» για την περαιτέρω στήριξη των εργαζομένων σε πρακτικά ζητήματα που σχετίζονται με τη νέα τους καθημερινότητα στις πληγείσες περιοχές.

Τα Marks & Spencer θα συνεχίσουν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας και θα παραμείνουν δίπλα στην τοπική κοινωνία και στους συμπολίτες μας, με δράσεις που θα συνεισφέρουν στην ανακούφισή τους.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα