Το Lidl Plus φέρνει όλη τη μαγεία των αγαπημένων μας ηρώων μέσα από έναν μαγικό διαγωνισμό

Διαβάζεται σε 1'
Το Lidl Plus φέρνει όλη τη μαγεία των αγαπημένων μας ηρώων μέσα από έναν μαγικό διαγωνισμό

Τώρα μικροί και μεγάλοι μπορούν να πραγματοποιήσουν ένα μαγευτικό ταξίδι στη Disneyland στο Παρίσι και να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους ήρωες.

Το Lidl Plus φέρνει όλη τη μαγεία των αγαπημένων μας ηρώων με έναν μοναδικό διαγωνισμό, ο οποίος δίνει την ευκαιρία σε 10 τυχερούς χρήστες της εφαρμογής να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας και να διεκδικήσουν ο καθένας ένα ταξίδι για 4 άτομα στη Disneyland στο Παρίσι, αξίας 5.000€!

Συγκεκριμένα έως και το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 οι χρήστες του Lidl Plus που θα κάνουν τα ψώνια τους σκανάροντας την ψηφιακή τους κάρτα στο ταμείο παίρνουν 1 συμμετοχή για κάθε 25€ αγορών και άνω. Στέλνοντας τη συμμετοχή τους μέσω της εφαρμογής, μπαίνουν στην κλήρωση για να διεκδικήσουν ένα ταξίδι για 4 άτομα στη Disneyland στο Παρίσι, το οποίο περιλαμβάνει έξοδα μεταφοράς, διαμονής σε ξενοδοχείο 4 αστέρων και εισόδου.

Όσες περισσότερες συμμετοχές συγκεντρώσει κάθε πελάτης, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει να κερδίσει στην τελική κλήρωση. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό καθώς και τους όρους & προϋποθέσεις στο lidlplus.gr.

Κατεβάστε τώρα το Lidl Plus δωρεάν από το App Store, το Google Play ή το Huawei AppGallery, κάντε γρήγορα και εύκολα εγγραφή και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό για να απολαύσετε τα πιο ξεχωριστά δώρα!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα