Πυρά στο αεροδρόμιο της Τανάγρας

ΤΑΝΑΓΡΑ--114 Π,Μ-- ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΜΙΡΑΖ 2000-- (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI)
ΤΑΝΑΓΡΑ--114 Π,Μ-- ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΜΙΡΑΖ 2000-- (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI) EUROKINISSI

Πυροβολισμοί στην αεροπορική βάση της Τανάγρας το βράδυ της Δευτέρας. Εντοπίστηκαν δύο άγνωστοι από περίπολο, οι οποίοι διέφυγαν της σύλληψης. Έριξαν στον αέρα για εκφοβισμό

Δύο άγνωστα άτομα που είχαν εισέλθει παράνομα στο αεροδρόμιο της Τανάγρας σε μια προσπάθεια να διαφύγουν τη σύλληψη, άνοιξαν πυρ όταν η παρουσία τους έγινε αντιληπτή.

Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, οι άγνωστοι πυροβόλησαν στον αέρα πέντε με έξι φορές προκειμένου να τραπούν σε φυγή.

Ειδικότερα, δύο άγνωστα άτομα  εντοπίστηκαν από περίπολο να κινούνται στη 01:50 περίπου σε χώρο εντός της 114 Πτέρυγας Μάχης στο αεροδρόμιο Τανάγρας.

Οι άνδρες ασφαλείας τους κυνήγησαν, αλλά δεν κατάφεραν να τους πιάσουν και από τα ίχνη που βρέθηκαν σε μια παλιά πύλη πιθανολογείται ότι έφυγαν από εκεί.

Το περιστατικό συνδέεται από την αστυνομία με τον εντοπισμό νωρίτερα ύποπτου οχήματος με δυο άτομα, το οποίο οι αστυνομικοί είχαν κυνηγήσει, καθώς όλα έδειχναν ότι επρόκειτο για επίδοξους διαρρήκτες για να πάρουν χαλκό από εγκαταστάσεις του ΟΣΕ.

Το ΙΧ αυτοκίνητο τους που ήταν κλεμμένο εντοπίστηκε έξω από την μονάδα πριν οι φρουροί της βάσης τους εντοπίσουν.

Μέχρις στιγμής τα δύο άτομα διαφεύγουν την σύλληψη. Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

SHARE:

24Media Network