Πυροβολισμοί έξω από τη Βουλή στην Ιταλία - Δύο τραυματίες και σύλληψη του δράστη

Πυροβολισμοί έξω από τη Βουλή στην Ιταλία - Δύο τραυματίες και σύλληψη του δράστη

Σοβαρά τραυματισμένοι αστυνομικοί από πυρά που έπεσαν έξω από το κυβερνητικό μέγαρο της Ρώμης Palazzo Chigi. Συνελήφθη ο δράστης

Πυροβολισμοί μπροστά στο κυβερνητικό μέγαρο της Ρώμης Palazzo Chigi, όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αστυνομικών.

Ο ένας εκ των δύο φέρει τραύμα από σφαίρα στον λαιμό και η κατάσταση του κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή, ενώ ο άλλος φέρει τραύματα στο πόδι.

Ελαφρά τραυματίστηκε από θραύσματα και μια έγκυος γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο με τον γιο και τον σύζυγό της.

Οι αρχές συνέλαβαν τον δράστη, 46 ετών, που, όπως μεταδίδει η La Repubblica, ενδεχομένως έχει ψυχολογικά προβλήματα, δεν έχει ποινικό μητρώο και φαίνεται πως ενήργησε μόνος.

Το συμβάν διαδραματίστηκε ενώ ορκιζόταν η νέα κυβέρνηση υπό τον Ενρίκο Λέττα στο προεδρικό μέγαρο, σε απόσταση ενός χιλιομέτρου.

Σύμφωνα με μαρτυρία που επικαλείται η κρατική τηλεόραση RAI, ακούστηκαν τουλάχιστον οκτώ πυροβολισμοί, ενώ υπάρχουν και τραυματίες.

Δράστης, σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν ένας άνδρας που φορούσε κουστούμι και γραβάτα, όπως μεταδίδει η La Repubblica, εμφάνιση που δεν θα προκαλούσε υποψίες.

Ο χώρος, στον οποίο έχουν βρεθεί επτά κάλυκες, έχει αποκλειστεί από τους ερευνητές που πραγματοποιούν την πραγματογνωμοσύνη.

SHARE:

24Media Network