Ρινγκ το αστυνομικό τμήμα Αμφίκλειας!

Ρινγκ το αστυνομικό τμήμα Αμφίκλειας!

Διαβάστε για το ζευγάρι που μετέτρεψε σε ρινγκ το αστυνομικό τμήμα Αμφίκλειας, υπερασπιζόμενο τον φίλο του, που είχε συλληφθεί νωρίτερα

Σε ρινγκ μετατράπηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (18/06) το αστυνομικό τμήμα της Αμφίκλειας, καθώς ένα ζευγάρι πήγε εκεί με άγριες διαθέσεις, υπερασπιζόμενο τον φίλο του, που είχε συλληφθεί νωρίτερα.

Όταν οι αρχές προσήγαγαν στο τμήμα έναν Αλβανό, που δεν είχε τα έγγραφα παραμονής στη χώρα μας, τίποτε δεν προμήνυε όσα θα ακολουθούσαν. Λίγη ώρα αργότερα στο τμήμα έφτασε ένας 35χρονος με μια φίλη του, απαιτώντας από τους τρεις αστυνομικούς που βρίσκονταν εκεί, να τον αφήσουν ελεύθερο.

Οι αστυνομικοί τους εξήγησαν ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει και τότε έγινε η...έκρηξη. Ο 35χρονος άρχισε να βρίζει και να τους απειλεί και επιχείρησε να σπάσει την πόρτα του κρατητηρίου, τραυματίζοντας ένα αστυνομικό στο πόδι ενώ γρονθοκόπησε έναν άλλο.

Εν τέλει, κατάφεραν να "τιθασεύσουν" τον 35χρονο, ο οποίος μαζί με τη φίλη του, κρατούνται στο αστυνομικό μέγαρο της Λαμίας.

Πηγή: lamiareport.gr

SHARE:

24Media Network