ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

Επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Σαμοθράκη, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020.

Μητσοτάκης από Σαμοθράκη: Πρώτο μέλημα της κυβέρνησης η φροντίδα της ακριτικής Ελλάδας

Το πρώτο μέλημα της κυβέρνησης μας είναι η φροντίδα της ακριτικής Ελλάδας και ειδικά των ακριτικών νησιών, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη σαμοθράκη.

Έργα αποκατάστασης οδικού δικτύου Σαμοθράκης

Σαμοθράκη: Προχωρούν τα έργα οδοποιίας μετά τις καταστροφικές πλημμύρες

Τα έργα αποκατάστασης του οδικού δικτύου του νησιού αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του 2019 και τις αρχές του 2020. Η Σαμοθράκη επλήγη από καταστροφικές πλημμύρες τα δύο τελευταία χρόνια.

ΥΕΝ: Έκπτωτη η πλοιοκτήτρια της ΣΑΟΣ ΙΙ που προκάλεσε το χάος στη Σαμοθράκη

ΥΕΝ: Έκπτωτη η πλοιοκτήτρια της ΣΑΟΣ ΙΙ που προκάλεσε το χάος στη Σαμοθράκη

Η χρηματοδότηση των μισθωμάτων για τις 105 άγονες γραμμές, θα γίνεται πλέον από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και όχι από τον τακτικό προϋπολογισμό. Το κόστος θα ανέλθει στα 130 εκατομμύρια ετησίως.

Πλοίο της Seajets (φωτογραφία αρχείου)

Andros Jet: Συνεχίζει και την Πέμπτη τα δρομολόγια Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη

Το επιβατηγό οχηματαγωγό ταχύπλοο "Andros Jet" της Seajets θα εκτελέσει και την Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019, τα δρομολόγια από Αλεξανδρούπολη προς Σαμοθράκη και από Σαμοθράκη προς Αλεξανδρούπολη. Δείτε το πρόγραμμα των δρομολογίων.

Φωτό αρχείου: Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Το φιάσκο της Σαμοθράκης από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα μέτρα που ανακοινώθηκαν σχετικά με την ακτοπλοική συνδεση της Σαμοθράκης. Για γενικόλογες ανακοινώσεις κάνει λόγο η Κουμουνδούρου και θέτει σειρά ερωτημάτων.

Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη υπό τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, με στόχο να δρομολογηθεί οριστική λύση στο πρόβλημα που προέκυψε με την ακτοπλοϊκή σύνδεση στη Σαμοθράκη.

Τα πέντε μέτρα ανακούφισης για τη Σαμοθράκη

Τι προβλέπουν τα μέτρα που αποφασίστηκαν σε σύσκεψη στο Μαξίμου, μετά τις εικόνες ντροπής στη Σαμοθράκη. Αρχίζουν άμεσα εργασίες καθαρισμού των λιμανιών Καμαριώτισας και Θερμών. Στον εισαγγελέα ο φάκελος της υπόθεσης

Επιβάτες επιβιβάζονται σε πλοίο.

Στον Εισαγγελέα η υπόθεση για το χάος στη Σαμοθράκη

Στον εισαγγελέα στέλνει το Λιμενικό το φάκελο για τη μη εκτέλεση των δρομολογίων από και προς το νησί που είχε ως αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό χιλιάδων επιβατών. Κραυγή αγωνίας από τους ξενοδόχους

Σύσκεψη στο Μαξίμου μετά το χάος στη Σαμοθράκη

Σύσκεψη για τη Σαμοθράκη στο Μαξίμου

Αναζητείται λύση στο θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης. Θα ακολουθήσει σύσκεψη και με τη συμμετοχή των τοπικών φορέων στις 17:00, στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη.

Φωτογραφία από το evros news

Σαμοθράκη: Συσκέψεις στο Μαξίμου μετά το χάος

Η οριστική λύση στο θέμα της Σαμοθράκης, στο επίκεντρο συσκέψεων, σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη. Σε ακρόαση καλεί τους υπευθύνους ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ι. Πλακιωτάκης.

Ο Γιάννης Πλακιωτάκης

Ο Πλακιωτάκης καλεί σε ακρόαση τους υπεύθυνους για το χάος στη Σαμοθράκη

Λύση στο πρόβλημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού, που έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα και ταλαιπωρία σε κατοίκους και τουρίστες αναζητά η κυβέρνηση. Σε ακρόαση κάλεσε τους υπεύθυνους των δύο πλοίων ο υπουργός Ναυτιλίας.

SEAJET

Seajets: Επέκταση δρομολογίων Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη έως 18 Αυγούστου

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει τα έκτακτα δρομολόγια της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Σαμοθράκης με την Αλεξανδρούπολη το Σάββατο 17/8 και την Κυριακή 18/8 με το επιβατηγό οχηματαγωγό ταχύπλοο «ANDROS JET».

Δήμαρχος Σαμοθράκης: "Η αβεβαιότητα κάνει τους τουρίστες να φεύγουν πιο γρήγορα"

Δήμαρχος Σαμοθράκης: "Η αβεβαιότητα κάνει τους τουρίστες να φεύγουν πιο γρήγορα"

"Το πρόβλημα της εκτόνωσης των εγκλωβισμένων στη Σαμοθράκη έχει λυθεί, έχουν φύγει αυτοί οι άνθρωποι, συγχρόνως όμως δεν έχει αποκατασταθεί ένα πρόγραμμα ακτοπλοϊκών συνδέσεων του επόμενου διαστήματος", αναφέρει ο Θ. Βίτσας, δήμαρχος του νησιού.