Σεραφείμ κατά Χρυσής Αυγής για τα "συσσίτια των Ελλήνων"

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΣΤΗ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ/ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜ  (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΣΤΗ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ/ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Επίθεση στη Χρυσή Αυγή για τις διανομές τροφίμων μόνο για Έλληνες εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ

Επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής, λίγες μόνο ώρες μετά το συσσίτιο μίσους της οργάνωσης μόνο προς Έλληνες, εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ.

"Είναι απαράδεκτο να διακρίνουμε τους ανθρώπους σε δικούς μας και σε ξένους. Τότε πραγματικά εγκαθιδρύουμε έναν εκφασισμό της ζωής που οδηγεί αναπόδραστα στην τραγωδία και στη μίμηση του ανισόρροπου εκείνου Τρίτου Ράιχ που γκρέμισε τον πολιτισμό της Ευρώπης και συσσώρευσε εκατομμύρια θυμάτων, εκατόμβες θυμάτων με αποτέλεσμα το μεγάλο εκείνο κακούργημα εις βάρος του ανθρωπισμού και της οικουμένης.

Νομίζω ότι τέτοιες συμπεριφορές και νοοτροπίες δεν έχουν θέση στην Ελληνορθόδοξη ταυτότητά μας", σημείωσε.

Ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου μοίρασε σήμερα Δευτέρα τρόφιμα σε απόρους, αστέγους και ανέργους ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις δόθηκαν περίπου 4.000 σακούλες παρουσία του κ. Σεραφείμ.

Δυο μέρες πριν η Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά είχε διανείμει τρόφιμα μόνο σε Έλληνες, παρουσία δυο βουλευτών της οργάνωσης.

Πηγή: Mega

SHARE:

24Media Network