Σκότωσε τη γυναίκα του μπροστά στο παιδί τους και μετά αυτοκτόνησε

Σκότωσε τη γυναίκα του μπροστά στο παιδί τους και μετά αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία στην Καβάλα. Σκότωσε τη γυναίκα του μπροστά στο παιδί τους και μετά αυτοπυροβολήθηκε. Χαροπαλεύει ο πατέρας του θύματος

Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το Σάββατο (13/04) στη Νέα Πέραμο Καβάλας, όταν ένας 43χρονος σκότωσε τη γυναίκα του μπροστά στα μάτια του ενός εκ των δύο παιδιών τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Λίγες ώρες αργότερα, ο πατέρας του θύματος υπέστη ανακοπή.

Η 33χρονη σύζυγος με τα δύο παιδιά τους ηλικίας 15 και 12 ετών ήταν φιλοξενούμενη τις τελευταίες μέρες στο σπίτι της μητέρας της. Το κακό έγινε το πρωί, όταν ο 43χρονος πήγε εκεί με μια κοντόκανη καραμπίνα και αφού πυροβόλησε μία φορά στο ταβάνι, την έστρεψε στη γυναίκα του, σκοτώνοντας την και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε. Παρόντες στο σκηνικό ήταν το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας και η μητέρα της άτυχης γυναίκας.

Η τραγωδία όμως δεν σταμάτησε σ' αυτό το περιστατικό, αφού το μεσημέρι της ίδιας μέρας ξεψύχησε ο πατέρας του θύματος. Ο 66χρονος ενημερώθηκε ενώ δούλευε στο χωράφι του για τον θάνατο της κόρης του και υπέστη ανακοπή. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική. 

Πηγή: kavalawebnews.gr

SHARE:

24Media Network