Αντικείμενο συζήτησης στην ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ οι αποκαλύψεις του Νews 24/7

Αντικείμενο συζήτησης στην ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ οι αποκαλύψεις του Νews 24/7
Εικόνα από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

Στο επίκεντρο η αποκάλυψη για την προσθήκη “Πράσινη Συμμαχία” στον τίτλο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για το γεγονός ότι με τη συγκρότηση της ΚΟΕΑ υποβαθμίζεται ο ρόλος της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Ο διάλογος του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Σκουρλέτη

Ωσεί …παρόν φέρεται να ήταν το Νews 24/7 και το ρεπορτάζ του στη διήμερη συνεδρίαση της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ, την Παρασκευή και το Σάββατο.

Το “εάν θέλουμε να μάθουμε τι πραγματικά συμβαίνει διαβάζουμε Νews 24/7” από τα μέλη της ΚΠΕ του κόμματος αυτού δεν ακούστηκαν μόνο στους διαδρόμους, αλλά οι αποκαλύψεις απασχόλησαν τις τοποθετήσεις και πολλών στελεχών από το βήμα της συνεδρίασης.

Μεταξύ αυτών και η αποκάλυψη ότι στα ηγετικά κλιμάκια της Κουμουνδούρου συζητείται και η προσθήκη “Πράσινη Συμμαχία” στο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα υπάρχει πλειοψηφία μεταξύ των ηγετικών στελεχών για μετονομασία του “ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία” σε “ΣΥΡΙΖΑ- Πράσινη Συμμαχία”. Κάποιοι, μάλιστα, ομιλητές, ευτυχώς για την Κουμουνδούρου λίγοι, εκτίμησαν πως το “Πράσινη Συμμαχία” έχει …διπλή ανάγνωση και μπορεί να σηματοδοτεί εκτός από την οικολογία και Συμμαχία με το …ΚΙΝΑΛ! Κάποιοι μέλη της ΚΠΕ, επίσης, ρωτούσαν εάν τα ονόματα που έγραψε για την Πολιτική Γραμματεία του νέου φορέα ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα και αν ναι, από πού διέρρευσαν.

Μεγάλη συζήτηση έγινε, επίσης, και για το θέμα των “Παιχνιδιών Εξουσίας”, με τίτλο “Η τελευταία (;) κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ;”.

“Όποιοι λένε ότι θα είναι η τελευταία συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ να ξέρουν ότι δεν θα είναι η τελευταία” είπε, μάλιστα, ο Γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας από το βήμα στη συνεδρίαση.

Λίγο αργότερα, μάλιστα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα “Παιχνίδια Εξουσίας”, έγινε ο εξής διάλογος μεταξύ του Προέδρου και του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ:

Αλέξης Τσίπρας (προς Πάνο Σκουρλέτη): Στο δημοσίευμα του Νews 24/7 απάντησες; Αυτό σχολίασες;

Πάνος Σκουρλέτης: Ωχ, δεν το διάβασα ακόμα. Σε όποιον το λέει…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα