“Δηλαδή θα πρέπει να βρίσει τον ίδιο τον Τσίπρα ο Πολάκης για να ληφθούν μέτρα;”

“Δηλαδή θα πρέπει να βρίσει τον ίδιο τον Τσίπρα ο Πολάκης για να ληφθούν μέτρα;”
O Παύλος Πολάκης -

Την ενόχλησή τους για τη συμπεριφορά του πρώην υπουργού Υγείας μεταφέρουν στην ηγεσία της Κουμουνδούρου στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της Προοδευτικής Συμμαχίας. Δημόσια αντίδραση από Αντώνη Λιάκο, Νίκο Μπίστη και Παναγιώτη Παναγιώτου. Κάποιοι, μάλιστα, θέτουν και το ερώτημα "Πού το πάει ο αψής Κρητικός"!

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, ο Παύλος Πολάκης, συνοδευόμενος από τα ζεύγη Φλαμπουράρη και Σπίρτζη, μετά από μια -ιδιαίτερα μαζική- εκδήλωση στο Μαρκόπουλο, βρέθηκε στην “Κρύπτη” του Βαγγέλη Κορακάκη στην Καισαριανή και χόρεψε με το γνωστό του ύφος το τραγούδι του Βασίλη Τσιτσάνη και του Κώστα Βίρβου “Της γερακίνας γιος”.

Λίγο πριν το μεσημέρι της Κυριακής, ωστόσο, μια ανάρτησή του για τον Κώστα Σημίτη και το άρθρο του για το “Ελσίνκι” και τις ελληνοτουρκικές διαφορές, έκανε ξανά, για πολλοστή φορά, άνω-κάτω τον ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτή τη φορά, μάλιστα, όπως και στην προηγούμενη παρέμβασή του με την επίθεσή του κατά της -απαράδεκτης για τις ακραίες της αναρτήσεις- Ειρήνης Αγαπηδάκη που ανέλαβε το συντονισμό της δράσης για τους ασυνόδευτους ανήλικους πρόσφυγες, οι αντιδράσεις δεν προέρχονταν από τους …συνήθεις υπόπτους, τους “53”, που τον έχουν στοχοποιήσει και για εσωκομματικούς λόγους. Προέρχονταν και από στελέχη των λεγόμενων “προεδρικών”, που βλέπουν τη ζημιά που γίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ από αναρτήσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού με υβριστικό περιεχόμενο, αλλά και από “πασοκογενείς”, με τους οποίους εσωκομματικά ο Παύλος Πολάκης είναι …σύμμαχος! Ειδικά οι τελευταίοι, κυρίως εκείνοι που πρόσκεινται ή έχουν περάσει από το λεγόμενο “εκσυγχρονιστικό” μπλοκ, όπως ο Αντώνης Λιάκος, ο Νίκος Μπίστης και ο Παναγιώτης Παναγιώτου, δεν είχαν άλλα περιθώρια παρά να αντιδράσουν δημοσίως, προστατεύοντας και το εγχείρημα της “Προοδευτικής Συμμαχίας” και την προσωπική τους αξιοπρέπεια και αυτή καθ’ αυτή την στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει, πάντως, το ερώτημα που αρχίζει να συζητείται μεταξύ στελεχών της Κουμουνδούρου για το “πού το πάει ο Πολάκης” με τις υβριστικές του αναρτήσεις, καθώς δημιουργεί πλέον σε συχνά διαστήματα σοβαρά προβλήματα στην ηγεσία του κόμματος, θέτοντας σε αμφισβήτηση το ύφος και το ήθος της και βλάπτει σοβαρά την εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ. Το ερώτημα “πού το πάει ο Πολάκης”, μάλιστα, υποκρύπτει μήπως ηθελημένα (λίγοι το πιστεύουν) ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας αμφισβητεί την στρατηγική του Αλέξη Τσίπρα, ενώ την ίδια στιγμή πληθαίνουν οι διαμαρτυρίες σε συνεργάτες του Προέδρου του κόμματος για το ότι δεν αντιμετωπίζεται πολιτικά ο τρόπος δράσης του “αψύ Κρητικού”. “Δηλαδή θα πρέπει να βρίσει τον ίδιο τον Τσίπρα ο Πολάκης για να ληφθούν μέτρα;” αναρωτιούνται στελέχη, ενώ κάποιοι επιμένουν μεταξύ σοβαρού και αστείου πως “η μόνη λύση είναι ο Πολάκης να κλείσει το …facebook”! Και όλα αυτά τη στιγμή που η ηγεσία της Κουμουνδούρου μάλλον βρίσκεται πιο κοντά στον Κώστα Σημίτη και τον Γιώργο Παπανδρέου για το θέμα του “Ελσίνκι” και λιγότερο κοντά στον Κώστα Καραμανλή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version