Δύσκολα… συγκρατιούνται Μιχαλολιάκος και Κασιδιάρης για την επόμενη ημέρα

Δύσκολα… συγκρατιούνται Μιχαλολιάκος και Κασιδιάρης για την επόμενη ημέρα
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Ηλίας Κασιδιάρης Eurokinissi

Εκτιμώντας προφανώς ότι η -προκλητική- εισήγηση της εισαγγλέως στη δίκη για την εγκληματική οργάνωση μπορεί να είναι και απόφαση του Δικαστηρίου. Οι διαφορές μεταξύ του ισόβιου αρχηγού και του φιλόδοξου δελφίνου, αναμένεται να κριθούν μετά τη δικαστική απόφαση

Η προκλητική απαλλακτική πρόταση της εισαγγελέως για την ηγεσία της “Χρυσής Αυγής”, στη δίκη της οργάνωσης -που σε καμιά περίπτωση βεβαίως δεν προδικάζει την απόφαση της έδρας- εντείνει τις ζυμώσεις στο εσωτερικό του ακροδεξιού, πολιτικού μορφώματος.

Ήδη, ο “ισόβιος αρχηγός” Νίκος Μιχαλολιάκος και ο “δελφίνος” Ηλίας Κασιδιάρης, ακονίζουν τα μαχαίρια για την επόμενη ημέρα της “Χρυσής Αυγής”.

Στα όσα είπε πρόσφατα ο Ηλίας Κασιδιάρης, που ουσιαστικά παρέπεμψε σε Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί μετά τη δίκη στο θέμα της ηγεσίας, αλλά και στα στελέχη της οργάνωσης που αυτονομήθηκαν προεκλογικά, απάντησε με άρθρο του στην ιστοσελίδα της Οργάνωσης ο ίδιος οΝ. Μιχαλολιάκος, επιχειρώντας μεταξύ άλλων και να εμψυχώσει όσα στελέχη παρέμειναν  στη Χρυσή Αυγή και …αναθάρρησαν από την πρόταση της εισαγγελέως στη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης.

“Δεν έλειψαν βεβαίως και πριν τις εκλογές και μετά τις εκλογές οι συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον μου από κάθε πολιτική κατεύθυνση και τους κατανοώ, γιατί έχω καταλάβει ότι είμαι το πρόβλημά τους και αντιλαμβάνομαι το μένος και την οργή τους εναντίον μου. Τι να πει όμως κανείς για αυτούς, οι οποίοι πολέμησαν βρώμικα με λάσπη και ψεύδη τόσο εμένα προσωπικά, όσο και την Χρυσή Αυγή προεκλογικά και έρχονται τώρα μετά τις εκλογές να μας δώσουν συμβουλές για το πως θα πορευτούμε! Πόσο υποκριτές μπορεί να είναι; Και πόσο βλάκες, αυτοί που τους πιστεύουν;” αναφέρει χαρακτηριστικά στο άρθρο του ο Ν. Μιχαλολιάκος, ενώ προειδοποιεί: “Όσο για αυτούς που έφυγαν, καλό κατευόδιο. Το φρούριο μένει άπαρτο και νέοι μαχητές πυκνώνουν τις τάξεις του Κινήματός μας, θα στέκονται υπερήφανοι στις επάλξεις μας, γιατί η Πατρίδα πουλιέται, το Έθνος κινδυνεύει και στους καιρούς αυτούς τους δύσκολους είναι που δίνονται οι πιο σκληροί και υπέροχοι αγώνες”.

Είναι εντυπωσιακό, πάντως, ότι στην ηγετική ομάδα της “Χρυσής Αυγής” ετοιμάζονται για τη “σφαγή” της επόμενης ημέρας, θεωρώντας ότι η -προκλητική πολιτικά και νομικά- εισήγηση της εισαγγελέως στη δίκη, θα είναι και απόφαση της έδρας!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα