Στον Δυτικό Τομέα, εκτός απροόπτου, ο Παύλος Χρηστίδης

Στον Δυτικό Τομέα, εκτός απροόπτου, ο Παύλος Χρηστίδης
Ο Παύλος Χρηστίδης Eurokinissi

Προς την Β΄ Πειραιά ο Στάθης Παναγούλης, σε σκληρή κόντρα με τον Σταμάτη Μαλέλη. Στο Ηράκλειο, εκτός από τον Νότιο Τομέα, η Φώφη Γεννηματά. Την Τετάρτη, στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, αποφασίζονται και τυπικά τα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής.

Με… ασανσέρ μοιάζει το τελευταίο διάστημα ο Παύλος Χρηστίδης, καθώς η υποψηφιότητά του μετακινείται καθημερινά από Τομέα σε Τομέα της Β΄ Αθηνών.

Η υποψηφιότητά του, ωστόσο, δείχνει να «κλειδώνει» στον Δυτικό Τομέα της Β΄ Αθηνών, όπου αναμένεται να δώσει μάχη για την εκλογή του, μεταξύ άλλων, με τον Μιχάλη Καρχιμάκη, τον Κώστα Χαρδαβέλλα, την Νάντια Γιαννακοπούλου και τον Θάνο Ασκητή.

Η Φώφη Γεννηματά, εκτός από τον Νότιο Τομέα, προσανατολίζεται να είναι υποψήφια και στον νομό Ηρακλείου, καθώς ο αρχηγός ενός κόμματος με βάση τον εκλογικό νόμο μπορεί να είναι υποψήφιος σε τρεις εκλογικές περιφέρειες και να επιλέγει ο ίδιος ποια έδρα θα κρατήσει, εφόσον βεβαίως το κόμμα του εκλέξει έδρα και στις τρεις περιφέρειες.

Με δεδομένο ότι, όπως όλα δείχνουν, το Κίνημα Αλλαγής θα εκλέξει από μία έδρα σε κάθε Τομέα της Β΄ Αθηνών, αλλά και με την επανεκλογή-όπως όλα δείχνουν- του Βασίλη Κεγκέρογλου στο Ηράκλειο, εκτιμάται ότι η Πρόεδρος του κόμματος δύσκολα θα έχει άλλη επιλογή από την έδρα του Νοτίου Τομέα της Β΄ Αθηνών. Υπενθυμίζεται ότι στον Νότιο Τομέα θα είναι υποψήφιοι, μεταξύ άλλων, ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, εκ των στενότερων συνεργατών της Φώφης Γεννηματά, η Τόνια Αντωνίου και ο Γιώργος Πεταλωτής.

Ενδιαφέρον έχει και η μάχη στη Β΄ Πειραιά όπου εκτός του υπεύθυνου Επικοινωνίας Σταμάτη Μαλέλη θα είναι υποψήφιοι ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης, αλλά και ο Δημήτρης Διαμαντίδης γιος του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Διαμαντίδη.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τις πληροφορίες των «Παιχνιδιών Εξουσίας» αρνητική ήταν η απάντηση του Γιάννη Σγουρού στην πρόταση που του έγινε για υποψηφιότητα στον Νότιο Τομέα, ενώ στον Βόρειο Τομέα εκτιμάται ότι «δεν παίζεται» η υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου.

Την Τετάρτη, πάντως, θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ, όπου θα αποφασιστεί τόσο η κατάρτιση των ψηφοδελτίων, όσο και η προεκλογική στρατηγική του κόμματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα