Εντολή της Κουμουνδούρου προς βουλευτές: Μόνο δυο εμφανίσεις ανά εβδομάδα ο καθένας στα τηλεοπτικά κανάλια

Εντολή της Κουμουνδούρου προς βουλευτές: Μόνο δυο εμφανίσεις ανά εβδομάδα ο καθένας στα τηλεοπτικά κανάλια
Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

Με ανταλλαγή συνθημάτων η αντιπαράθεση μεταξύ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και στελεχών της ΠΑΣΠ στην –επιτυχημένη- συγκέντρωση στο Τάε Κβο Ντο. Το πρόβλημα καλείται να λύσει ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς 5-8 Μαρτίου πραγματοποιείται το Συνέδριο της Νεολαίας.

Δυο εμφανίσεις σε τηλεοπτικά κανάλια ανά εβδομάδα επιτρέπει η ηγεσία της Κουμουνδούρου στους βουλευτές του κόμματος, κάτω, προφανώς, από τις διαμαρτυρίες όσων δεν προσκαλούνται στις τηλεοράσεις.

Τα «Παιχνίδια Εξουσίας» παρουσιάζουν το mail που έλαβαν από την Κουμουνδούρου οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ:

«ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ

Σύντροφοι και συντρόφισσες,

Παρακαλούμε να ενημερώνετε έγκαιρα για τις εμφανίσεις σας στους τηλεοπτικούς σταθμούς ώστε να λαμβάνετε εγκαίρως έκτακτη τεκμηρίωση ή ενημέρωση εκ μέρους μας καθώς και να οργανώνουμε κατά το δυνατόν καλύτερα την παρουσία μας.

Υπενθύμιση: η κομματική απόφαση για 2 (δύο) εμφανίσεις ανά εβδομάδα σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας (ΕΡΤ, ΕΡΤ3, ΑΝΤ1, ΣΚΑΪ, ALPHA, OPEN, MEGA, STAR, αλλά και σε KONTRA, ΑCTION24, BLUESKY και Ε) πρέπει να γίνεται σεβαστή από όλες και όλους. Η ισότιμη προβολή των βουλευτών/τριών και στελεχών του κόμματος κρίνεται αναγκαία και επιβεβλημένη. Παρακαλούμε να ενημερώνετε στα τηλέφωνα (…)».

Η συγκεκριμένη απόφαση, ωστόσο, μπορεί να επιδιώκει την «ισότιμη προβολή» των μελών της ΚΟ, ωστόσο προοπτικά, εφόσον βεβαίως εφαρμοστεί, μπορεί να έχει επιπτώσεις στην επαρκή προώθηση των θέσεων της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς δεν έχουν όλοι οι βουλευτές την ίδια αποτελεσματικότητα και επάρκεια.

Την ίδια στιγμή, στην Κουμουνδούρου επικρατεί πολύ μεγάλη ικανοποίηση για τη συγκέντρωση και την ομιλία Τσίπρα, το Σάββατο, στο κλειστό Στάδιο του Τάε Κβο Ντο, στο Φάληρο, όπου ο πρόεδρος του κόμματος έδωσε το στίγμα της αντιπολιτευτικής πολιτικής που θα ακολουθήσει.

«Μελανό» σημείο η αντιπαράθεση των μελών της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ με στελέχη της ΠΑΣΠ, μέσω συνθημάτων. «Αλέξη γερά, να πέσει η δεξιά», φώναζαν οι νεολαίοι της ΠΑΣΠ, «η νεολαία στην πρώτη τη γραμμή, αριστερή, μαχόμενη και ριζοσπαστική», απαντούσαν οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ φέρεται αν ζητάει να μπει στη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ως συνιστώσα, κάτι που αρνούνται κατηγορηματικά οι νεολαίοι της Κουμουνδούρου. Το θέμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες των «Παιχνιδιών Εξουσίας», θα το χειριστεί προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς υπάρχει μεγάλη ένταση ενόψει του Συνεδρίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ 5-8 Μαρτίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα