Η Γερμανία -τιμώμενη χώρα το 2020- έστειλε ήδη τα σχέδιά της για το περίπτερό της!

Η Γερμανία -τιμώμενη χώρα το 2020- έστειλε ήδη τα σχέδιά της για το περίπτερό της!
MotionTeam

Ελπίδες ότι μπορεί να ξεκινήσουν κινήσεις για αναβάθμιση της Διεθνούς Έκθεσης που φέτος κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα.

Κοινή είναι η πεποίθηση πως η φετινή ΔΕΘ κινήθηκε σε χαμηλό επίπεδο όσον αφορά συμμετοχές επιχειρήσεων και στηρίχτηκε κυρίως σε περίπτερα υπουργείων και δημόσιων οργανισμών!

Και αυτό, παρότι η περυσινή ΔΕΘ, έδωσε ελπίδες για ανάταξη, καθώς η τότε τιμώμενη χώρα, οι Ηνωμένες Πολιτείες, έφεραν στη Θεσσαλονίκη κορυφαίες εταιρείες τους, οι οποίες μάλιστα, δραστηριοποιούνται σε πολύ δυναμικούς και σύγχρονους τομείς της οικονομίας.

Το γεγονός ότι τιμώμενη χώρα του χρόνου θα είναι η Γερμανία, αναπτερώνει τις ελπίδες ότι οι μηχανές της ΔΕΘ -τη Διοίκηση της οποίας δεν αλλάζει η νέα κυβέρνηση- ενδέχεται να πάρει μπρος. Το Βερολίνο, μάλιστα, απέστειλε ήδη, πριν λήξει ακόμα η φετινή Έκθεση, τα σχέδια για το περίπτερο που θα έχει στη ΔΕΘ τον ερχόμενο Σεπτέμβριο!

Ενδεικτικό- όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση της ΔΕΘ- είναι το γεγονός πως ο Εκθεσιακός Οργανισμός της Κολωνίας (Koelnmesse), που διαχειρίζεται την υλοποίηση της Γερμανικής συμμετοχής, θα δέχεται αιτήσεις συμμετοχής στην 85η ΔΕΘ από Γερμανικές επιχειρήσεις μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2020.

Η Γερμανική συμμετοχή θα καλύψει και τα 6.000 τετραγωνικά μέτρα του Περιπτέρου 13, στο οποίο βρίσκεται η Τιμώμενη Χώρα.

Ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά (εκτός της συμμετοχής της χώρας σε Παγκόσμιες Εκθέσεις-EXPO), που η Γερμανία διεθνώς, ως επίσημη κρατική συμμετοχή, θα καλύψει εκθεσιακά τόσα πολλά τετραγωνικά μέτρα.

Στο γερμανικό περίπτερο εκτός των άλλων θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση και στις B2B συναντήσεις, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος επιχειρηματικών συνεργασιών.

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της διαδικασίας υλοποίησης της 85ης ΔΕΘ ολοκληρώθηκε και το λογότυπο της έκθεσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα