Η παρουσία του Αλ. Χαρίτση και οι προτάσεις για νέα συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα

Η παρουσία του Αλ. Χαρίτση και οι προτάσεις για νέα συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα
Φωτό αρχείου: Συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα Eurokinissi

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για να μιλήσει εκ νέου σε Αλέξη Παπαχελά και Σία Κοσιώνη

Μέσα στην ένταση των ημερών, στις κόντρες που υπήρξαν στη Βουλή για τον Διοικητή της ΕΥΠ και τον πολλαπλασιασμό των προσφύγων που έρχονται από τα τουρκικά παράλια στα ελληνικά νησιά, αλλά και μέσα στην καλοκαιρινή ραστώνη, πέρασε απαρατήρητο ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχουν σε εκπομπές του “Σκάι”, κάτι που σημαίνει ότι το εμπάργκο της Κουμουνδούρου προς το συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό ήρθη σιωπηλά.

Το εμπάργκο, όμως, άρθηκε και τυπικά, όταν το πρωί της Παρασκευής εμφανίστηκε στις οθόνες του τηλεοπτικού σταθμού ο Αλέξης Χαρίτσης.

Ο Αλ. Χαρίτσης είναι εκπρόσωπος Τύπου και με την εμφάνισή του στον “Σκάι” σηματοδοτεί και την επίσημη άρση του εμπάργκο.

Από το Φάληρο, άλλωστε, εδώ και ημέρες ζητούν από τον Αλέξη Τσίπρα να παραχωρήσει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον σταθμό και τον Αλέξη Παπαχελά και τη Σία Κοσιώνη. Θετικοί ως προς μια τέτοια εξέλιξη είναι και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που εισηγούνται στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πει το “ναι”. Σύμφωνα δε με τις πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας το δέχεται.

Υπενθυμίζεται ότι η συνέντευξη Τσίπρα στον “Σκάι” λίγο πριν τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, με δεδομένη την “αντιΣΥΡΙΖΑ” πολιτική του σταθμού, εκτιμήθηκε ότι ήταν το γεγονός που συνέβαλε καθοριστικά στην ανάκαμψη του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα, μάλιστα, με τις εκτιμήσεις των ειδικών, ο ΣΥΡΙΖΑ ίσως και να κέρδισε πάνω από δύο ποσοστιαίες μονάδες από εκείνη την τηλεοπτική εμφάνιση. Ωστόσο, τότε είχε ειπωθεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αίρει το εμπάργκο και η εμφάνιση του Προέδρου του στον “Σκάι” ήταν μια εξαίρεση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα