Κυριάκος και Προκόπης μιλούν σε εκδήλωση για τα 2.500 χρόνια από την ναυμαχία της Σαλαμίνας

Κυριάκος και Προκόπης μιλούν σε εκδήλωση για τα 2.500 χρόνια από την ναυμαχία της Σαλαμίνας
Από τα εγκαίνια του νέου μουσείου Σύγχρονης Τέχνης του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Eurokinissi

Την προσεχή Τετάρτη, υπό το φως των δημοσιευμάτων για συμφωνία με τη Φώφη για κεντροαριστερό Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Την Τετάρτη εορτάζονται τα 2.500 χρόνια από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι ομιλητές θα είναι τόσο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ο Προκόπης Παυλόπουλος, καθώς η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Ιδρύματος Βαρδινογιάννη.

Η κοινή εμφάνιση των δυο ανδρών, μάλιστα, πραγματοποιείται υπό τον απόηχο των δημοσιευμάτων που φέρουν τον πρωθυπουργό να έχει συμφωνήσει με τη Φώφη Γεννηματά για επιλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από το χώρο της κεντροαριστεράς, ως ένα σημείο μιας συμφωνίας-πακέτο, κάτι, όμως, που δεν επιβεβαιώνεται, αν και ως εξέλιξη διαθέτει ασφαλώς τις πιθανότητές της.

Πρόεδρος της Δημοκρατίας και πρωθυπουργός, πάντως, είχαν την ευκαιρία να τα πουν και στο επίσημο γεύμα προς τιμήν των μη Εκτελεστικών Προέδρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που βρέθηκαν στην Αθήνα, για τη  φετινή Σύνοδό τους.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος, μάλιστα, θα βρεθεί εκ νέου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη το Σάββατο στην Καρδαμύλη, για τα εγκαίνια του Μουσείου του σπιτιού του Λη Φέρμορ, ενός από τα ωραιότερα σπίτια στη χώρα.

Την άλλη Κυριακή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα τιμηθεί στις εκδηλώσεις για τη Ναυμαχία του Ναβαρίνου, στην Πύλο, όπου δεν αποκλείεται να βρεθεί και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα