Η μάχη -για τρεις- στο Δήμο Αθηναίων για τη δεύτερη θέση

Η μάχη -για τρεις- στο Δήμο Αθηναίων για τη δεύτερη θέση
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Εταιρεία δημοσκοπήσεων έχει βρει τη Χρυσή Αυγή να αυξάνει τις δυνάμεις της στα …Εξάρχεια!

Σε μάχη για τρεις εξελίσσεται ο ανταγωνισμός για τη δεύτερη θέση στο Δήμο Αθηναίων, καθώς δεν αμφισβητείται η πρώτη θέση που καταλαμβάνει ο Κώστας Μπακογιάννης.

Νάσος Ηλιόπουλος, Παύλος Γερουλάνος και Ηλίας Κασιδιάρης –και όχι κατ’ ανάγκην με αυτή τη σειρά- διεκδικούν την είσοδό τους στον δεύτερο γύρο, όπως δείχνουν οι μυστικές δημοσκοπήσεις κομμάτων και υποψηφίων.

Η Χρυσή Αυγή δείχνει να κρατά δυνάμεις σε «προνομιακές» της περιοχές, όπως τα δημοτικά διαμερίσματα στα οποία ανήκουν ο Άγιος Πανταλεήμονας και ο Κολωνός.

Η έκπληξη, όμως, όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα «Παιχνίδια Εξουσίας», έρχεται από τα Εξάρχεια, καθώς στη «συνοικία των αντιεξουσιαστών» η Χρυσή Αυγή δείχνει να αυξάνει τις δυνάμεις της σε σχέση με την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, γεγονός που δείχνει και τις συνέπειες της έλλειψης ασφάλειας και απουσίας δήμου και κεντρικής εξουσίας από την περιοχή.

Κατά κοινή εκτίμηση, μάλιστα, η μάχη για την δεύτερη θέση στο Δήμο Αθηναίων θα κριθεί τις τελευταίες δώδεκα ημέρες και από τα αποτελέσματα της προεκλογικής εκστρατείας που θα επιλέξουν οι υποψήφιοι και τα κόμματα που τους στηρίζουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα