Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά το βράδυ της Δευτέρας στις ερωτήσεις των μελών του iSYRIZA

Στιγμιότυπο από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
Στιγμιότυπο από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ EUROKINISSI

Παρόντες στη συνέντευξη, σε νέο πολυχώρο της Αθήνας, εκατό περίπου νέα μέλη. Πάνω από 1600 οι ερωτήσεις προς τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, μόλις ο ένας στους τέσσερις που τις υπέβαλαν είναι μέλος του κόμματος. 

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχωρεί τη Δευτέρα, στις 7 το βράδυ, σε νέο πολυχώρο της Αθήνας, σε ψηφιακά νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, υποβλήθηκαν πάνω από 1600 ερωτήσεις, ενώ «μόλις 1/4  που υπέβαλαν ερωτήσεις είναι μέλη τους κόμματος, ενώ το συντριπτικό 75% αποτελούν μόνο μέλη της πλατφόρμας τα οποία ανταποκρίθηκαν στο νέο τρόπο επικοινωνίας που εισάγει ο ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτική ζωή της χώρας».

ADVERTISING

Σύμφωνα με τις πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

«Ενεργοποιούνται σταδιακά οι νέες δυνατότητες του isyriza, της ψηφιακής πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ, που επανοηματοδοτεί τη σχέση ενός πολιτικού κόμματος με τους πολίτες, δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση για πρώτη φορά στη χώρα μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να ακολουθήσει την εποχή του και να χρησιμοποιήσει καινοτόμα εργαλεία στη διαμόρφωση της πολιτικής του.

Από την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε η διαδικασία για το πρώτο  [email protected], στο οποίο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα απαντήσει σε ερωτήσεις των μελών της πλατφόρμας. Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο, γεγονός που οδήγησε και στην παράταση της διαδικασίας υποβολής ερωτήσεων. Συνολικά, πάνω από 1600 ερωτήσεις τέθηκαν στον Πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Αξίζει να αναφερθεί ότι μόλις 1/4  που υπέβαλαν ερωτήσεις είναι μέλη τους κόμματος, ενώ το συντριπτικό 75% αποτελούν μόνο μέλη της πλατφόρμας τα οποία ανταποκρίθηκαν στο νέο τρόπο επικοινωνίας που εισάγει ο ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτική ζωή της χώρας.

Το 40% αυτών που έστειλαν ερωτήσεις είναι εργαζόμενοι ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα, ενώ έντονο ήταν το ενδιαφέρον από ανέργους, ελεύθερους επαγγελματίες & συνταξιούχους. Η πλειοψηφία των ερωτήσεων αφορούσε την επικοινωνία του κόμματος και της στάση των ΜΜΕ προς αυτό,  την πορεία της οικονομίας και τα επόμενα βήματα του ΣΥΡΙΖΑ στο δρόμο προς το συνέδριο. Επιπλέον, αρκετά από τα μέλη της πλατφόρμας μετέφεραν μια σειρά ζητημάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους.

Οι ερωτήσεις ομαδοποιηθήκαν και 50 από αυτές τέθηκαν σε ψηφοφορία στα μέλη της πλατφόρμας, προκειμένου να επιλέξουν ποιες θα απαντηθούν από τον Αλέξη Τσίπρα.  Πάνω από 13.000 μέλη μπήκαν στην πλατφόρμα τις τελευταίες δύο μέρες προκειμένου να δουν τις ερωτήσεις και να συμμετέχουν στη διαδικασία της ψηφοφορίας, αποδεικνύοντας το μεγάλο ενδιαφέρον για το νέο τρόπο επικοινωνίας που εισαγάγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Τη Δευτέρα αναμένεται ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει ζωντανά στις ερωτήσεις, ενώ μέλη της πλατφόρμας θα παρευρίσκονται  στον χώρο για να του υποβάλουν τις ερωτήσεις που επιλέχθηκαν. Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη θα έχουν όσοι κι όσες είναι μέλη του isyriza».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αλέξης Τσίπρας, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network