Ο Μπούλμαν προκαλεί… πάθη!

Ο Μπούλμαν προκαλεί… πάθη!

Εκδήλωση με τον επικεφαλής της ευρωομάδας των σοσιαλιστών στις 4 Μαρτίου στην Αθήνα, παρουσία και του Αλέξη Τσίπρα. Γιατί αρνήθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης να συμμετάσχει στο πάνελ!

Στην Αθήνα αναμένεται ο Πρόεδρος της ευρωομάδας των ευρωπαίων σοσιαλιστών Ούντο Μπούλμαν ενόψει των ευρωεκλογών.

Στις 4 Μαρτίου, μάλιστα, προγραμματίζεται εκδήλωση, όπου εκτός από τον ίδιο, αναμένεται να μιλήσουν Δημήτρης Παπαδημούλης και Λούκα Κατσέλη. Στην εκδήλωση, μάλιστα, εκτός πολύ μεγάλου απροόπτου, πρόκειται να παραβρεθεί και ο Αλέξης Τσίπρας.

Πρόταση προκειμένου να βρίσκεται στο πάνελ των ομιλητών φέρεται να έγινε και στον ευρωβουλευτή της Ελιάς (και κορυφαίο στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής) Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος όμως την αρνήθηκε.

Οι σχέσεις της Χαριλάου Τρικούπη με τον Ούντο Μπούλμαν βρίσκονται σε οριακό σημείο, καθώς στο Κίνημα Αλλαγής θεωρούν ότι ο επικεφαλής της ευρωομάδας των σοσιαλιστών προωθεί τη δημιουργία «προοδευτικού μετώπου» στην Ελλάδα, στηρίζοντας κατ’ ουσίαν και κατ’ αυτόν τον τρόπο τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Αντιθέτως, οι σχέσεις του Μαξίμου (χάρη και στον Δ. Παπαδημούλη) με τον Ου. Μπούλμαν και μεγάλη μερίδα ευρωπαίων σοσιαλιστών είναι κάτι παραπάνω από άριστες, καθώς στις Βρυξέλλες θα ήθελαν τον Αλέξη Τσίπρα ακόμα και στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα -εξέλιξη, όμως, που δεν συζητάει η Κουμουνδούρου.

Η Χαριλάου Τρικούπη, πάντως, αναμένει τον Φρανς Τίμεμαρνς, τον υποψήφιο του ΕΣΚ στις ευρωεκλογές, επιδιώκοντας να πείσει ότι το ΚΙΝΑΛ είναι (εκτός από τυπικά και ουσιαστικά) ο εκπρόσωπός του στην Ελλάδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα