Παρουσία Τσίπρα η δημιουργία “κεντρώας κίνησης” από Μαρία Χρυσοβελώνη και Βασίλη Κόκκαλη;

Παρουσία Τσίπρα η δημιουργία “κεντρώας κίνησης” από Μαρία Χρυσοβελώνη και Βασίλη Κόκκαλη;
Ο Βασίλης Κόκκαλης Eurokinissi

«Προοδευτικό Δημοκρατικό Κέντρο» θα ονομάζεται εκτός απροόπτου η κίνηση που ετοιμάζουν πρώην στελέχη των ΑΝΕΛ που συνεργάζονται με την Κουμουνδούρου. Πότε και πού θα ανακοινωθεί η ίδρυσή της

Τη δημιουργία πολιτικής κίνησης στο χώρο του κέντρου ετοιμάζονται να  ανακοινώσουν τις επόμενες ημέρες στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, που συνεργάστηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, αλλά δεν ακολούθησαν τον Πάνο Καμμένο στην αποχώρησή του και τη σύγκρουση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Πρωταγωνιστές στη δημιουργία της κίνησης είναι οι πρώην υφυπουργοί Μαρία Χρυσοβελώνη και Βασίλης Κόκκαλης –που ήταν ένας από τους βουλευτές που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλέξη Τσίπρα και δεν έπεσε η κυβέρνηση με τη Συμφωνία των Πρεσπών- αλλά και ο πρώην γραμματέας των ΑΝΕΛ Γιάννης Μοίρας.

Η υπό ίδρυση κίνηση θα ονομάζεται κατά πάσα πιθανότητα και σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες «Προοδευτικό Δημοκρατικό Κέντρο», προκειμένου να σηματοδοτήσει τον χώρο που θα κινείται ιδεολογικά και πολιτικά.

Η ανακοίνωση της Κίνησης θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα,  έως τα μέσα του Φεβρουαρίου, με τους πρωταγωνιστές να υποστηρίζουν ότι έχουν λάβει την υπόσχεση του Αλέξη Τσίπρα ότι θα δώσει το παρόν στη σχετική εκδήλωση.

Η Κίνηση, άλλωστε, θα συνεργαστεί πολιτικά με την Κουμουνδούρου, εντασσόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία..

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα