Η Πέπη Ρηγοπούλου επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Γιάνη Βαρουφάκη

Η Πέπη Ρηγοπούλου
Η Πέπη Ρηγοπούλου MOTIONTEAM

Η "πόρτα" στην Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, που πήγε απρόσκλητη στα γραφεία του ΜΕΡΑ25 και η επιλογή του Γιάνη Βαρουφάκη για την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας.

Με μια κίνηση πολύ υψηλού συμβολισμού ο Γιάνης Βαρουφάκης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των Παιχνιδιών Εξουσίας, όρισε επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΜέΡΑ25 την Πέπη Ρηγοπούλου.

Η γνωστή καθηγήτρια, με συμμετοχή στην εξέγερση του Πολυτεχνείου, αποδέχτηκε την πρόταση, η δε επίσημη ανακοίνωσή της θα γίνει το απόγευμα, με δημοσιοποίηση και σχετικού βίντεο, ενώ θα δοθούν στη δημοσιότητα και τα πρώτα ονόματα υποψηφίων.

ADVERTISING

Χθες, στα γραφεία του ΜέΡΑ25, προσήλθε απρόσκλητη η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, με τους οικοδεσπότες να την κερνούν καφέ, αλλά να αποκλείουν κάθε συζήτηση για υποψηφιότητά της.

Ο Γ. Βαρουφάκης, άλλωστε, αποκλείει οποιαδήποτε συνεργασία με κόμμα, αλλά είναι ανοιχτός σε συνεργασίες με πρόσωπα. Διαψεύδει, πάντως, πληροφορίες για συνάντησή του με τον Αλέξη Μητρόπουλο και το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του γνωστού καθηγητή στα ψηφοδέλτια του ΜέΡΑ25.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εθνικές Εκλογές 2019, Εκλογές 2019
SHARE:

24Media Network