Προς ενημέρωση των κομμάτων μετά την επίσκεψη και τις συναντήσεις Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη

Προς ενημέρωση των κομμάτων μετά την επίσκεψη και τις συναντήσεις Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης AP

Επίκεινται και συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους αρχηγούς των κομμάτων για την ψήφο των ελλήνων του εξωτερικού, συναντήσεις στις οποίες, όμως, θα συζητηθεί το σύνολο των θεμάτων της τρέχουσας πολιτικής κατάστασης

Μετά τις πολύ σημαντικές συναντήσεις του πρωθυπουργού στη Νέα Υόρκη, μεταξύ των οποίων και με τον Ντόναλντ Τραμπ, Ταγίπ Ερντογάν, Ζόραν Ζάεφ και Έντι Ράμα, αναμένεται να υπάρξει ενημέρωση των πολιτικών κομμάτων για τα καυτά θέματα της εξωτερικής πολιτικής.

Ο τύπος της ενημέρωσης δεν έχει ακόμα αποφασιστεί με ποιον τρόπο θα γίνει, εάν δηλαδή θα γίνει από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια ή εάν θα συνέλθει το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής και ούτω καθ’ εξής.

Έχουν, όμως, ενδιαφέρον οι συναντήσεις που θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός τον Οκτώβριο με τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης με επίσημο αντικείμενο την ψήφο των ελλήνων του εξωτερικού.

Συναντήσεις που, όπως είναι φυσικό, θα συζητηθούν όλα τα κρίσιμα θέματα εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής που θα βρίσκονται στην επικαιρότητα το συγκεκριμένο διάστημα. Πρωτίστως θέματα που αφορούν τους κανόνες του πολιτικού παιχνιδιού, όπως εκλογικός νόμος, Σύνταγμα, Προεδρία της Δημοκρατίας κοκ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version