Στη Βουλή η δικογραφία για τον Άδωνι Γεωργιάδη;

Ο Άδωνις Γεωργιάδης
Ο Άδωνις Γεωργιάδης EUROKINISSI

Οι πληροφορίες επιμένουν ότι παράλληλα με τις αρχειοθετήσεις των υποθέσεων Αντ. Σαμαρά και Γ. Στουρνάρα η υπόθεση Γεωργιάδη θα καταλήξει στη Βουλή. "Δεν υπάρχει νομική βάση, η Παπασπύρου για τα έτη ’13-’14 τα βρήκε όλα εξαίρετα", αναφέρουν συνεργάτες του αντιπροέδρου της ΝΔ. Τι τακτική θα ακολουθήσει σε μια περίπτωση ο Άδωνις.

Την άδεια της Βουλής προκειμένου να καλέσουν τον Άδωνι Γεωργιάδη σε εξηγήσεις για την υπόθεση Novartis, όπως ακριβώς έγινε και με τον Ανδρέα Λοβέρδο, αναμένεται να ζητήσουν οι εισαγγελείς για την καταπολέμηση της Διαφθοράς- όπως τουλάχιστον επιμένουν οι πληροφορίες.

Οι πληροφορίες μάλιστα επιμένουν ότι η συγκεκριμένη δικογραφία θα φτάσει στη Βουλή μετά την αρχειοθέτηση των υποθέσεων του Αντώνη Σαμαρά και του Γιάννη Στουρνάρα, ενώ ανοιχτές μένουν ακόμα και οι υποθέσεις του Δημήτρη Αβραμόπουλου και του Μάριου Σαλμά.

Συνεργάτες του αντιπροέδρου της ΝΔ τονίζουν ότι όλα αυτά είναι απλώς «φήμες» και ότι δεν υπάρχει καμία νομική βάση για μια τέτοια εξέλιξη καθώς «το πόρισμα της κυρίας Παπασπύρου για τα έτη 2013-2014 τα βρήκε όλα εξαίρετα».

ADVERTISING

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, εν αντιθέσει πάντως με τον Ανδρέα Λοβέρδο, όπως γνωρίζουν τα «Παιχνίδια Εξουσίας», δεν θα ζητήσει άρση της ασυλίας του.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, σε μια τέτοια περίπτωση, θα προσφύγει στο Τριμελές Συμβούλιο Εφετών, όπου είναι βέβαιος ότι θα κριθεί ότι υπάρχει παραγραφή. Και αμέσως μετά, αφού κριθεί ότι η κλήση είναι παράνομη και ακυρωθεί,  θα προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον της εισαγγελέως Διαφθοράς.

Για τις προθέσεις αυτές του Άδωνι Γεωργιάδη, μάλιστα, είναι ενήμερη η ηγεσία της ΝΔ, η οποία πάντως στην υπόθεση Λοβέρδου κράτησε διαφορετική στάση…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: novartis, Άδωνις Γεωργιάδης, Βουλή
SHARE:

24Media Network