ΣΥΡΙΖΑ: Αυστηρά μηνύματα για τις δημόσιες διαφοροποιήσεις βουλευτών

ΣΥΡΙΖΑ: Αυστηρά μηνύματα για τις δημόσιες διαφοροποιήσεις βουλευτών
Η Νίνα Κασιμάτη Eurokinissi

Συστάσεις στη Νίνα Κασιμάτη και τον Χρήστο Καραγιαννίδη. Δυσαρέσκεια για την βουλευτή της Β΄ Πειραιώς.

Να σταματήσουν οι δημόσιες διαφοροποιήσεις βουλευτών επιδιώκουν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η ηγεσία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, μάλιστα, προχώρησε σε συστάσεις προς την Νίνα Κασιμάτη (κυρίως) και τον Χρήστο Καραγιαννίδη, για την αντιπαράθεση που είχαν για το θέμα της διαρροής του ψηφοδελτίου της βουλευτού της Β΄ Πειραιώς.

 Ειδικά για την Νίνα Κασιμάτη φέρεται να υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια, ιδίως για τη στάση της στη συνταγματική αναθεώρηση, όπως φέρεται να υπάρχουν και προβληματισμοί για την προσωπική της στρατηγική, ενώ συνάδελφοί της εκφράζουν ερωτηματικά για τη μελλοντική της πορεία, παρότι η ίδια δεν έχει δώσει άλλα δικαιώματα.

«Να σταματήσουν οι δημόσιες διαφοροποιήσεις, ότι θέμα υπάρχει θα συζητείται στα συλλογικά όργανα» είναι το αυστηρό μήνυμα της ηγεσίας της ΚΟ προς τους βουλευτές.

Στην ΚΟ, άλλωστε, επικρατεί νευρική κρίση ενόψει των εκλογών και του πιθανού ενδεχόμενου ο ΣΥΡΙΖΑ να καταλάβει τη δεύτερη θέση, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα επανεκλεγούν οι μισοί περίπου βουλευτές. Επιπλέον υπάρχουν και νέοι υποψήφιοι στις περισσότερες περιοχές της χώρας που απειλούν τις θέσεις των παλαιών.

Η ηγεσία της ΚΟ δεν επιθυμεί η νευρικότητα αυτή να μεταφερθεί στη δημόσια πολιτική αντιπαράθεση και πολύ περισσότερο να εκφραστεί σε ψηφοφορίες, έστω και αν στο Κοινοβούλιο αυτή τη στιγμή τουλάχιστον και έως τον Μάιο δεν υπάρχουν ιδιαίτερα δύσκολα νομοσχέδια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα