Τα έσπασε ο Φαήλος με τον Βελόπουλο

Ο επικεφαλής της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης
Ο επικεφαλής της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης MOTIONTEAM

«Ή πήρε εντολή από τον χρηματοδότη του ή φοβήθηκε μην του αλώσουμε το κόμμα» δηλώνει ο Φ. Κρανιδιώτης στο news24/7 και διαψεύδει συνεργασία με Δ. Καμμένο και Γ. Καρατζαφέρη, ενώ τονίζει: «Η Νέα Δεξιά θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές»

Αρνήθηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος να υπογράψει τη συμφωνία με τον Φαήλο Κρανιδιώτη και η αρχική εκλογική σύμπραξη της Ελληνικής Λύσης με τη Νέα Δεξιά ναυάγησε.

Οι δυο αρχηγοί συναντήθηκαν πρόσφατα στο Παλαιό Φάληρο, όπου και συνέφαγαν, μετά όμως ο Κ. Βελόπουλος «εξαφανίστηκε», ενώ προχθές έλαβε «τελεσίγραφο» από τον Φαήλο Κρανιδιώτη και απάντησε ότι δεν επιθυμεί τη συνεργασία αλλά θέλει την προσχώρηση της Νέας Δεξιάς στην Ελληνική Λύση.

«Ή πήρε εντολή από τον χρηματοδότη του ή φοβήθηκε μην του αλώσουμε το κόμμα» δηλώνει στο news24/7 ο Φαήλος Κρανιδιώτης και αφήνει αιχμές για «υπόγεια συμφωνία» του Κ. Βελόπουλου με την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας!

Ο Φ. Κρανιδιώτης δηλώνει στο news24/7 ότι «Η Νέα Δεξιά θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές» και αποκλείει συνεργασία με τον Δημήτρη Καμμένο και τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ελληνική Λύση, Βελόπουλος
SHARE: