Ο Θοδωρής Καρούνος, “άνθρωπος” του Γιώργου Παπανδρέου, “πρωταγωνιστής” στον ψηφιακό ΣΥΡΙΖΑ

Ο Θοδωρής Καρούνος, “άνθρωπος” του Γιώργου Παπανδρέου, “πρωταγωνιστής” στον ψηφιακό ΣΥΡΙΖΑ
Ο Θοδωρής Καρούνος MOTIONTEAM

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Θ. Καρούνος ήταν παρόν στη σύσκεψη με τον Αλέξη Τσίπρα και έδωσε τις δικές του προτάσεις για τον “ψηφιακό ΣΥΡΙΖΑ”. Καθοριστικό ρόλο στον ψηφιακό μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ θα παίξουν επιστήμονες από το ΕΜΠ, με τον Αλέξη Χαρίτση να έχει την ευθύνη της σχετικής Επιτροπής.

Ο Θοδωρής Καρούνος, ο “άνθρωπος” του Γιώργου Παπανδρέου, συμμετέχει στις διεργασίες για τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Η εφημερίδα “Δημοκρατία” έγραψε την Παρασκευή πως ο Θ. Καρούνος βολιδοσκοπήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να οργανώσει την εσωκομματική διαδικασία εκλογής αρχηγού. Όντως, ο συγκεκριμένος καθηγητής, ήταν αυτός που οργάνωσε την πρώτη εκλογή αρχηγού κόμματος από τη βάση, στο ΠΑΣΟΚ, το 2004, όταν και εκλέχθηκε ο Γ. Παπανδρέου.

Η Κουμουνδούρου, ωστόσο, δεν θέλει να χρησιμοποιήσει τον Θ. Καρούνο στην εκλογή αρχηγού από τη βάση, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας διαβεβαιώνει πως δεν είναι στην πρόθεσή του ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αν και για πολλούς το θέμα δεν έχει κλείσει, με τις τελικές αποφάσεις να τις λαμβάνει το Συνέδριο που θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα τον Φεβρουάριο του 2020.

Ο Θ. Καρούνος, αντιθέτως, θα λάβει μέρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Νews 24/7, συμμετείχε σε σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα, με τη συμμετοχή του Αλέξη Χαρίτση -που έχει οριστεί υπεύθυνος της Επιτροπής για το ψηφιακό κόμμα- και κατέθεσε τις προτάσεις του. Πέραν του Θ. Καρούνου στην Επιτροπή θα συμμετάσχουν και γνωστοί επιστήμονες, νέας κυρίως ηλικίας, που ανήκουν ή θα “τρέξουν” το εγχείρημα και θα συμβάλλουν στη λειτουργία του ψηφιακού ΣΥΡΙΖΑ.

Ως γνωστόν, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, στον οδικό χάρτη για το μετασχηματισμό του κόμματος, μεταξύ άλλων αποφάσισε:

-Δημιουργία ψηφιακής πλατφόρμας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της οργανωτικής λειτουργίας του κόμματος (e-ΣΥΡΙΖΑ).

-Έναρξη καμπάνιας εγγραφών με τη δημιουργία και της ψηφιακής πλατφόρμας από 1η Οκτωβρίου. Εγγραφές θα γίνονται σε κεντρικά σημεία/περίπτερα ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο Διαδίκτυο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα