24 MEDIA LAB

15 ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η πλειονότητα των διάσημων γυναικών εντός κι εκτός Ελλάδας μιλούν πια ανοιχτά για τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχουν υποβληθεί. 

Οι πλαστικές επεμβάσεις ήταν για χρόνια θέμα ταμπού. Υπό άκρα μυστικότητα γίνονταν οι επεμβάσεις και στην πορεία τα αποτελέσματα είτε αποσιωπήθηκαν, είτε παρουσιάστηκαν τεχνηέντως στο παρεμπιπτόντως ενός στραβού διαφράγματος που ίσιωσε ή ενός στήθους που γέμισε λόγω κιλών. Οι καιροί αλλάζουν και μαζί τους προσπαθούν να αλλάξουν οι αντιλήψεις. Η πλειονότητα των διάσημων γυναικών εντός κι εκτός των τειχών μιλούν πια ανοιχτά για τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχουν υποβληθεί.

Αν με ρωτάς αν θα έπρεπε να σταματήσουν να γίνονται ανάλογες ερωτήσεις, η απάντησή μου θα ήταν καταφατική. Εφόσον όμως γίνονται καλό θα ήταν η αλήθεια να βγαίνει μπροστά. Πρώτα από όλα γιατί επιλέγουμε ό,τι μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα κι αυτό είναι αδιανόητο να προκαλεί ντροπή και συστολή. Και σε δεύτερη ανάγνωση, όπως πολύ σωστά λέει και η Chrissy Teigen, το να πεις ψέματα δεν είναι δίκαιο και σε κάνει να ζηλεύεις το σώμα των άλλων. Είναι σαν να ψεύδεσαι από αμέλεια.

Έλενα Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου είχε μιλήσει στο περιοδικό ΟΚ για την πλαστική στήθους. Μετά από τόσες ερωτήσεις και σπλιταρισμένες εικόνες αποφάσισε να πει την αλήθεια της, όπως εκείνη τη νιώθει.

«Έχω κάνει πλαστική στο στήθος μου. Ήθελα να το κάνω, το έκανα και δεν θεωρώ ότι πρέπει να το κρύψω. Και η πλάκα είναι ότι έλεγαν πως είχα κάνει, προτού καν την κάνω. Από τότε που έχω βάλει στήθος φαίνεται διαφορετικό το σώμα μου.

Δεν το μετάνιωσα, αλλά αν έβαζα τον εαυτό μου ξανά στο χειρουργικό κρεβάτι, θα το είχα μικρύνει. Η αλήθεια είναι πως όταν το έβαλα δεν ήταν τόσο μεγάλο, αλλά στην πορεία πάχυνα. Αν με προσέξεις όμως δεν είμαι λεπτοκαμωμένη. Έχω μεγάλα άκρα, φοράω 40 νούμερο παπούτσι, έχω μεγάλο σβέρκο. Νομίζω ότι είμαι 1,70 από τα 10 μου χρόνια».

Τζένη Μπαλατσινού

Για τις πλαστικές επεμβάσεις μίλησε στο ίδιο περιοδικό και η Τζένη Μπαλατσινού μένοντας πιστή στο δόγμα «γούστο μου καπέλο μου».

«Είμαι υπέρ. Όταν είχα κάνει στο στήθος το είχα παραδεχτεί. Και τι έγινε; Αν αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη σε ενοχλεί και θα ήθελες να το αλλάξεις, καλό είναι να το κάνεις. Οπότε αν σύμφωνα με τον Νεύτωνα, κάτι πάνω μου αρχίσει να πέφτει και δεν μου αρέσει, θα το σηκώσω».

Όλγα Τρέμη

Η Όλγα Τρέμη μιλώντας στην εκπομπή ”Happy Day” αναφέρθηκε στο πολυσυζητημένο λίφτινγκ. «Δεν το μετάνιωσα ούτε κατά διάνοια. Ένας κίνδυνος υπάρχει μόνο όταν κανείς μπαίνει σε τέτοιες διαδικασίες: να θεωρήσει ότι αυτό είναι υποκατάστατο της νεότητας.

Δεν γίνεσαι νεότερος με το λίφτινγκ. Γίνεσαι λίγο πιο συμπαθητικός σε σχέση με την κανονική σου ηλικία. Μια χαρά ένιωσα. Έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και έλεγα: “Τι θεά είσαι εσύ παιδί μου”; Αστειεύομαι».

Κατερίνα Καινούργιου

«Εγώ, όταν ήμουν μικρή, είχα κάνει το λάθος να βάλω πολύ μεγάλο στήθος και δεν το ήξερε ο μπαμπάς μου. Πέρασα δύσκολα. Όσο μεγάλωνα αυτό άρχιζε να γίνεται υπερβολικό. Αν είχα στα 21 μου τα μυαλά που έχω τώρα στα 34 δεν θα έβαζα ποτέ στήθος. Δεν υπήρχε λόγος να το κάνω τότε. Μετά πήγα και το αφαίρεσα», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Η Κατερίνα Καινούργιου τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να αντιμετωπίσει το θέμα με ειλικρίνεια και χιούμορ. Παραδοχή και διακωμώδηση.

«Αν πω ότι δεν έχω κάνει τίποτα στο πρόσωπό μου θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Εννοείται πως έχω πει ανοιχτά. Καμιά φορά το τρολάρω και το υπερτρολάρω. Δεν είμαι και κάθε βδομάδα να κάνω μπότοξ και υαλουρονικά. Το να πω πως δεν έχω κάνει τίποτα είναι αστείο. Εννοείται πως τα έχω πει. Εννοείται πως τα παραδέχομαι. Στο παρελθόν μπορεί να έχω κάνει και λάθος κινήσεις. Είμαι 35, χαίρομαι πολύ. Δε μου αρέσει να φαίνομαι 25, αλλά πολλές φορές στο βάψιμο και στη δουλειά μπορεί να φαίνεσαι και λίγο μεγαλύτερος».

Κάτια Δανδουλάκη

24 Media Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Το όνειρο που λέγεται Κάτια Δανδουλάκη μιλώντας στην εφημερίδα Real είχε διαλύσει το ψέμα «πολύ νερό και μπόλικος ύπνος». «Ήμουν κοκέτα, πρόσεξα τη διατροφή µου, έβαλα τις κρέµες µου, µετά άρχισα µικρές επεµβάσεις. Φοβόµουν πάντα και έκανα µόνο τα απαραίτητα και µε προσοχή, για να µην παραµορφωθώ όπως άλλες.

Γίνονται αγνώριστες µερικές, το ξέρεις. Γίνονται κάτι άλλο από αυτό που είναι. Φοβερό. Με µέτρο, ναι. Χαίροµαι τις γυναίκες που δεν τις ενοχλούν οι ρυτίδες τους και αφήνονται. ∆εν ανήκω σε αυτές. Έκανα, λοιπόν, λίφτινγκ, αλλά µε µέτρο, όπως λες. Αλλιώς χάνεσαι σε ένα κυνηγητό ”να κάνω και αυτό, να κάνω και εκείνο”, που µόνο σε αδιέξοδο σε οδηγεί».

Δούκισσα Νομικού

Με συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town το 2011 η Δούκισσα Νομικού μίλησε για την πλαστική στήθους. Μια φορά μίλησε κι από εκεί και πέρα τέρμα οι δηλώσεις. «Επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής, το ήθελα, το έκανα, μ’ αρέσει και το θέμα τελειώνει εδώ. Δεν έχω σκοπό να το κρύψω, ούτε και να το αναλύσω». Ορθά κοφτά και τελεία και παύλα. Μετά ακολούθησε η εμφάνιση με τα cupcakes.

Ελένη Φουρέιρα

«Οποιαδήποτε πλαστική και να έκανα θα έβγαινα να το πω, δεν με νοιάζει καθόλου. Μόλις έφτιαξα το στήθος μου, το είπα», εξομολογήθηκε η Ελένη Φουρέιρα στο The 2Night Show. Στο After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά προχώρησε και λίγο παραπάνω. «Πριν την επέμβαση κοιτούσαν την πίσω όψη μου, μετά την επέμβαση το στήθος μου».

Chrissy Teigen

Μιλώντας το 2017 στο Byrdie η Chrissy Teigen δεν κρύφτηκε. Και παρεμβάσεις στο πρόσωπο και λιποαναρρόφηση στα μπράτσα και αυξητική στήθους κι ό,τι άλλο θέλει. «Τα πάντα πάνω μου είναι ψεύτικα εκτός από τα ζυγωματικά μου». Τρία χρόνια μετά από αυτή τη δήλωση η Teigen έδωσε συνέντευξη στο βρετανικό Glamour και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο θέλει να μιλά ανοιχτά για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει ή που μπορεί να κάνει στο μέλλον. «Δεν μπορείς να δημιουργείς όλες αυτές τις προσδοκίες στον κόσμο, ότι όλα είναι τέλεια. Όλοι φιλτράρουν τις ατέλειές τους, κόβουν πράγματα, επεξεργάζονται τις φωτογραφίες τους με ειδικές εφαρμογές. Κι έτσι ξεχνάμε πώς μοιάζουν τα φυσιολογικά πρόσωπα και κορμιά. Δεν είναι δίκαιο και σε κάνει να ζηλεύεις το σώμα των άλλων. Είναι σαν να ψεύδεσαι από αμέλεια. Επίσης, αν και θες να διδάξεις τα παιδιά σου να αισθάνονται όμορφα με το σώμα τους όπως είναι, θέλεις να τους πεις όσα περισσότερα μπορείς και να τα αφήσεις να αποφασίσουν μόνα τους». Στην ίδια συνέντευξη η Teigen αναφέρθηκε και στην επιθυμία της να δει το μπούστο της να γεμίζει. «Ναι, έκανα πλαστική στο στήθος όταν ήμουν περίπου 20 ετών. Ήταν περισσότερο για τα μαγιό που το έκανα. Σκεφτόμουν πως αν είναι να ποζάρω ξαπλωμένη, θέλω να είναι στητά. Αλλά μετά όταν κάνεις παιδιά, γεμίζουν με γάλα και μετα ξεφουσκώνουν και τώρα την έχω πατήσει. Ειλικρινά κράτησα το ίδιο μέγεθος, απλά τα γέμισα ώστε να είναι πιο στρογγυλά και σφιχτά».

Linda Evangelista

«Στους ακολούθους μου που αναρωτιούνται γιατί δεν δουλεύω, ενώ οι καριέρες των συναδέλφων μου απογειώνονται, ο λόγος είναι ότι έχω παραμορφωθεί βίαια από τη διαδικασία του CoolSculpting (σ.σ. αναφέρει το όνομα της κλινικής), που έκανε το αντίθετο από αυτό που υποσχέθηκε. Αύξησε, δεν μείωσε τα λιποκύτταρά μου και με άφησε μόνιμα παραμορφωμένη ακόμα κι αφού υποβλήθηκα σε δύο επώδυνες, ανεπιτυχείς χειρουργικές διορθωτικές επεμβάσεις», έγραψε η Linda Evangelista στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στην πρώτη της συνέντευξη, στο περιοδικό People, μετά την αποκάλυψη η Linda Evangelista εξομολογήθηκε: «Μου άρεσε να βρίσκομαι πάνω στην πασαρέλα. Τώρα φοβάμαι να συναντήσω κάποιον που ξέρω. Δεν μπορώ να ζήσω πια έτσι, κρυμμένη από όλους και γεμάτη από ντροπή. Απλώς δεν μπορούσα να ζήσω άλλο αυτό το μαρτύριο. Είμαι πρόθυμη να μιλήσω επιτέλους. (…) Η κατάστασή μου δεν βελτιώθηκε ούτε στο ελάχιστο. Τα εξογκώματα έγιναν σκληρά. Αν περπατήσω χωρίς κορσέ με φόρεμα, θα συγκαώ σε σημείο που σχεδόν θα αιμορραγώ. Γιατί δεν είναι μαλακό λίπος. Δεν κοιτάζομαι στον καθρέφτη. Δεν μου μοιάζει καν. (…) Γιατί νιώθουμε την ανάγκη να κάνουμε αυτά τα πράγματα; Πάντα ήξερα ότι θα γεράσω. Και ξέρω ότι υπάρχουν πράγματα που περνάει ένα σώμα. Απλά δεν πίστευα ότι θα έδειχνα έτσι. Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου σωματικά, αλλά δεν με αναγνωρίζω πια ούτε ως άτομο. Ελπίζω να μπορέσω να απαλλαγώ από τη ντροπή και να βοηθήσω άλλους ανθρώπους που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με εμένα. Αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν πρόκειται να κρυφτώ άλλο».

Kourtney Kardashian

Επιλέγω μια από τις αδερφές Kardashian. Η Kourtney είναι, μάλλον, η πιο ειλικρινής από όλες. «Έχω βάλει σιλικόνη στο στήθoς και δεν με νοιάζει καθόλου, αφού δεν είναι μυστικό», είχε δηλώσει τον Μάιο του 2010 όταν ρωτήθηκε σε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή του ABC, Nightline.

Courteney Cox

«Άφησα όλα τα filler να διαλυθούν. Είμαι όσο φυσική μπορώ να είμαι. Νιώθω καλύτερα γιατί δείχνω ο εαυτός μου» είχε πει σε συνέντευξή της το 2017 η Courteney Cox. «Νομίζω ότι τώρα μοιάζω περισσότερο με το πώς ήμουν. Ελπίζω δηλαδή. Όλα θα αλλάξουν. Θα πέσουν. Προσπαθούσα να εμποδίσω την πτώση, αλλά με έκανε να μοιάζω ψεύτικη. Χρειάζεσαι την κίνηση στο πρόσωπό σου, ειδικά αν έχεις λεπτό δέρμα όπως εγώ. Δεν είναι ρυτίδες αυτές. Είναι οι γραμμές από το χαμόγελό μου. Έπρεπε να μάθω να αγκαλιάζω την κίνηση. Και να συνειδητοποιήσω ότι τα fillers δεν ήταν φίλοι μου», θα πει η Courteney Cox για τις παρεμβάσεις που για χρόνια έκανε στο πρόσωπό της.

Cindy Crawford

«Δεν πρόκειται να πω ψέματα στον εαυτό μου. Έπειτα από μια ηλικία, οι κρέμες έχουν αποτέλεσμα για την υφή της επιδερμίδας. Ωστόσο, προκειμένου να αποκατασταθεί η ελαστικότητα της, μπορώ να βασιστώ στις ενέσιμες βιταμίνες, το Botox και το κολλαγόνο. Διατηρώ μια πολύ απλή, υγιεινή ζωή που κάνει θαύματα. Πίνω πολύ νερό, προσέχω τι τρώω, γυμνάζομαι, αλλά χρωστάω την ποιότητα της επιδερμίδας μου στον πλαστικό χειρουργό μου». Τάδε έφη Cindy Crawford.

Amy Schumer

Η Amy Schumer πολύ πρόσφατα μίλησε στο Instagram για την επιλογή της να υποβληθεί σε λιποαναρρόφηση μετά τις επεμβάσεις που έκανε για την ενδομητρίωση από την οποία υπέφερε. «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έκανα τίποτα τέτοιο, αλλά έλα να με βρεις όταν η μήτρα σου δεν συσπάται για 2,5 χρόνια κι είσαι 40 ετών. Νιώθω καλά. Επιτέλους».

Tyra Banks

Η Tyra Banks στα πρώτα χρόνια της καριέρας της είχε υποβληθεί σε ρινοπλαστική. Όπως είπε αυτό της επέτρεψε να αναπνέει καλύτερα. «Ήθελα να αναπνέω καλύτερα, αλλά πρόσθεσα και λίγη αισθητική επέμβαση σε αυτό. Το παραδέχομαι. Έχω ψεύτικα μαλλιά κι έφτιαξα τη μύτη μου. Νιώθω ότι έχω ευθύνη να πω την αλήθεια».

Kaley Cuoco

Η ηθοποιός έχει παραδεχτεί ότι έχει κάνει ρινοπλαστική, πλαστική επέμβαση αύξησης στήθους κι έχει προσθέσει και filler στο πρόσωπό της. «Το στήθος μου, ό,τι καλύτερο έχω κάνει. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να το κάνεις για έναν άνδρα ή οποιονδήποτε άλλο, αλλά αν σου δίνει αυτοπεποίθηση αυτό είναι φανταστικό», είχε πει σε συνέντευξή της. Για τον εαυτό μας και μόνο, πολύ καλά τα είπε η Kaley Cuoco.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα