24 MEDIA CREATIVE TEAM/ IN TIME

ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ: ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΣΙΟΔΡΑ-ΛΥΤΡΑ. ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΔΕΙΞΑ

Ο άνθρωπος που έκρυψε τη μελέτη σπάει τη σιωπή του και εξηγεί γιατί φέρθηκε τόσο σκουλικιάρικα.

Άντρας που καταδέχεται να μπει σε ΜΕΘ για μένα δεν είναι άντρας. Και κάτι οξυγόνα, ορούς και τέτοια, ούτε που να τα δω.

Διασωλήνωση; Φλώρος μεγάλος.

Αναισθησία για εγχείρηση; Ακόμη μεγαλύτερος.

Αν σου βγάζουν τον σκωληκοειδίτη και δεν το βλέπεις ζωντανό, εκεί μπροστά σου να σπαρταράει το σκουλήκι, τι να το κάνεις, τη μισή απόλαυση χάνεις. Στο λέω εγώ που το ‘χω ζήσει.

Και όχι ΜΕΘ ή δωμάτιο. Στα σκαλιά τους ζήτησα να μου την κάνουν την εγχείρηση, στρώσαμε εκεί μια κουβέρτα και πέρναγε ο κόσμος πάνω κάτω και θαύμαζε. Να μια σκουληκάρα.

Όλοι έτσι είμαστε στο σόι. Του πατέρα μου του βάλανε οξυγόνο και του το φορέσανε πάνω απ’ το τσιγάρο, δεν το ‘βγαζε απ’ το στόμα.

Στον θείο μου που είχε θέμα με το νεφρό του, μόλις πήγανε να του βάλουν τεχνική υποστήριξη του λέει ενανού εκεί “να τη βάλεις εκεί που ξέρεις, θα το υποστηρίξω εγώ το νεφρό μου. ‘Έλα μωρή νεφράρα, πάμε γερά, δεν έχεις τίποτα’”.

Ξέρανε οι παλιοί, ήταν άντρες. Τώρα δεν μπορεί ο Έλληνας, έμαθε στην καλοπέραση, στις ΜΕΘ και στην ξάπλα.

Ναι, εγώ είχα την μελέτη του Τσιόδρα, και τι έγινε δηλαδή; Δικαιωμα μου να τη δώσω, δικαίωμά μου να της βάλω φωτιά και να την κάψω. Ή να τη φάω. Ή ό, τι θέλω, αναλόγως την όρεξη -συνήθως απλά την παρατάω σε ένα συρτάρι, για ανωμαλίες χτυπήστε αλλού.

Να τη δώσω σε ποιον και γιατί; Στον Κικίλια; Θα ‘θελε πέντε μέρες να καταλάβει την πρώτη σελίδα.

Στον Πλεύρη; Θα ‘θελε πέντε μέρες να καταλάβει από που ανοίγει ο φάκελος.

Άλλωστε μικρής σημασίας η έρευνα, το ‘πε και ο Σκέρτσος.

9 στους 10 εκτός ΜΕΘ πεθαίνουν, και ο ένας που περισσεύει σε 30-40 χρόνια θα πεθάνει κι αυτός, τι θα κάνει, πόσο χρονών να φτάσει; Είναι μελέτη τώρα αυτή; Αν είναι να δίνουμε λεφτά σε επιτροπές, να δίνουμε για να λένε και τίποτα σοβαρό.

Θα έπρηζα ολόκληρο πρωθυπουργό για τα αυτονόητα; Μια χαρά τα είπε στη Βουλή, και χωρίς να του τη δώσω.

Και να σου πω και κάτι ακόμα; Ο Σωτήρης την έκανε. Να την έκανε τη μελέτη κανένας άλλος, εντάξει, αλλά πόσα να ξέρει ο Σωτήρης; Πες και εσύ ρε Σωτήρη. Άνα μπράβο.

Λοιπόν, αλλού είναι το θέμα μας. Το θέμα μας είναι ότι θέλει πολύ μεγάλο θράσος να πεθαίνεις από κορονοϊό σε χώρα που τον έχει νικήσει. Γι’ αυτό μαζευτείτε.

Το κείμενο είναι προϊόν μυθοπλασίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα