Χρήστος Πολίτης Ανδρέας Σιμόπουλος

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΟ NEWS 24/7: ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ

Ο Χρήστος Πολίτης απαντά στην Κάτια Δανδουλάκη, μετά τα σχόλιά της περί "κατάθλιψης" αναφορικά με όσα είπε ο ηθοποιός στη συνέντευξή του στο Magazine του NEWS 24/7.

Μετά από όσα δήλωσε η Κάτια Δανδουλάκη για τον Χρήστο Πολίτη, σχολιάζοντας την πρόσφατη συνέντευξή του στο The Magazine και τον Θεοδόση Μίχο, ο γνωστός ηθοποιός επανέρχεται με μία δήλωση στο NEWS 24/7 μέσω της οποίας απαντά στα λεγόμενα της πρώην συμπρωταγωνίστριάς του.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Πολίτης επικοινώνησε με τον Θεοδόση Μίχο που του είχε πάρει την συνέντευξη και ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως δεν ισχύει η “διάγνωση” της Κάτιας Δανδουλάκη περί “κατάθλιψης” επειδή έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ της εύχεται κάποια στιγμή να προσεγγίσει την πληρότητα, όπως έχει κάνει ο ίδιος. Παράλληλα, τονίζει πως όλα όσα ανέφερε σχετικά με τις οικονομικές απολαβές από την “Λάμψη” και με τη σειρά εμφάνισης των ονομάτων είναι αλήθεια. Τέλος, υπογραμμίζει πως γνωρίζει καλά την αδυναμία της συναδέλφου του για προσωπική προβολή και καταλήγει πως δεν θα ήθελε να ασχοληθεί ξανά μαζί του.

Ολόκληρη η δήλωση του Χρήστου Πολίτη στο NEWS 24/7

“Η κυρία Δανδουλάκη κάθε λίγο και λιγάκι εμφανίζεται σε διάφορες εκπομπές δηλώνοντας δημόσια πόσο πολύ με αγαπάει. Θα ήθελα λοιπόν να την πληροφορήσω κι εγώ δημόσια ότι η αγάπη της με αφήνει παγερά αδιάφορο. Εγώ δεν την αγαπώ. Η αγάπη που είναι λόγια, λόγια, λόγια, όπως έλεγε ο Άμλετ, είναι μπούρδες. Η αγάπη αποδεικνύεται με ενδιαφέρον και με πράξεις.

Δεν γνώριζα ότι η κυρία Δανδουλάκη έχει ασχοληθεί με την ψυχιατρική και την ψυχανάλυση. Το λέω αυτό γιατί την ακούω να έχει φτιάξει το πορτρέτο μου, ότι επειδή έχω αποτραβηχτεί από τα φώτα κι επειδή μεγαλώνω κιόλας, είμαι ένας άνθρωπος βουτηγμένος στη θλίψη και τον αρνητισμό. Σε μια τηλεοπτική εκπομπή πρόσθεσε ότι μάλλον είμαι καταθλιπτικός. Ας πληροφορηθεί λοιπόν η κυρία Δανδουλάκη ότι η διάγνωσή της έχει πέσει έξω. Δεν είμαι τίποτα από αυτά που λέει. Εύχομαι κάποια στιγμή -διότι μεγάλη γυναίκα είναι κι αυτή, σχεδόν συνομήλικη μου- να προσεγγίσει την πληρότητα, θα της κάνει καλό. Εγώ είμαι πλήρης. Αυτό, βέβαια, δεν την αφορά.

Επιπλέον θα ήθελα να πω ότι στις αξίες μου και στις αρχές μου υπάρχουν η αλήθεια, η εντιμότητα, το θάρρος, η τόλμη και η αγωνιστικότητα. Όσα είπα στη συνέντευξή μας κύριε Μίχο είναι πέρα για πέρα αλήθεια. Αν γνώριζε ελληνικά η κυρία Δανδουλάκη, διαβάζοντας τη συνέντευξη θα διαπίστωνε ότι πουθενά δεν λέω το παραμικρό μη ακριβές. Τα πράγματα είναι ακριβώς όπως σας τα είπα. Αν η ίδια τα βλέπει διαφορετικά, είναι δικό της δικαίωμα και δικό της πρόβλημα.

Όσον αφορά τα οικονομικά, εγώ δεν ασχολήθηκα επί τούτου με την κυρία Δανδουλάκη, μακάρι να έπαιρνε και 10 και 20 εκατομμύρια. Εγώ είχα θέμα με τους ιθύνοντες της παραγωγής διότι με κορόιδεψαν, πείθοντας με να δεχτώ τα χρήματα που μου έδιναν, λέγοντάς μου ότι η παραγωγή «δεν βγαίνει» μιας και επρόκειτο για μια καινούργια σειρά και δεν ήξεραν πού θα πάει. Δεν υπάρχει λοιπόν προσωπικό θέμα. Όσο για τη σειρά εμφάνισης των ονομάτων στους τίτλους αρχής της σειράς, είπα πολύ απλά στη συνέντευξη ότι δέχθηκα να μπει πρώτη η κυρία Δανδουλάκη. Αν μη τι άλλο βαρέθηκα τόσα χρόνια να είμαι εγώ πρώτος. Και ξέρω την αδυναμία της για την προσωπική της προβολή. Εγώ δεν την έχω αυτή την αδυναμία, καλώς ή κακώς. Αυτή ονόμασε το θέατρό της «Κάτια Δανδουλάκη». Εγώ ονόμασα το θέατρό μου «Απλό Θέατρο». Το όνομα μου ήταν πάντα τελευταίο. Αυτό νομίζω κάτι σημαίνει.

Ας πληροφορηθεί λοιπόν η κυρία Δανδουλάκη να μην ασχοληθεί ξανά μαζί μου γιατί πραγματικά την ξέρω πολύ καλά και ξέρει κι εκείνη πολύ καλά ότι την ξέρω. Δεν θα ήθελα να πάμε σε άλλα μονοπάτια γιατί θα πικραθούμε”.

Τα σχόλια της Κάτιας Δανδουλάκη για τον Χρήστο Πολίτη

Υπενθυμίζεται πως η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (24/10) στο “The 2Night Show” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εποχή που πρωταγωνιστούσε ως… Βίρνα Δράκου στην “Λάμψη”, στο πλευρό του Χρήστου Πολίτη, ο οποίος υποδυόταν τον Γιάγκο Δράκο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, σχολίασε τα όσα δήλωσε ο Χρήστος Πολίτης στη συνέντευξή του στο The Magazine και τον Θεοδόση Μίχο, σχετικά με την περίοδο που πρωταγωνιστούσαν μαζί στην καθημερινή σειρά – θρύλο του Νίκου Φώσκολου.

Η Κάτια Δανδουλάκη ανέφερε αρχικά πως στεναχωρήθηκε πολύ, γιατί όπως είπε “είχαμε περάσει πραγματικά καταπληκτικά. Δεν τα ένιωθε όλα αυτά (που είπε) γιατί αν τα ένιωθε θα τα έβλεπα”, ενώ στη συνέχεια δήλωσε πως ο ηθοποιός είναι πιθανόν να αντιμετωπίζει πρόβλημα κατάθλιψης.

“Αυτό πρέπει να είναι, γιατί έχει μείνει μόνος του πολλά χρόνια. Από δική του επιλογή. Δεν μπορώ να σου πω ότι ζούσα αυτή την πραγματικότητα, γιατί δεν τη ζούσα. Υπάρχει περίπτωση κάποια πράγματα εκείνη τη στιγμή να μην τους ενοχλούν και να βγαίνουν μία στιγμή που είναι πεσμένη η ψυχική τους ένταση”, είπε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι ο Χρήστος Πολίτης είχε αναφερθεί στη συνέντευξή του στις συνθήκες που επικρατούσαν εκείνη την εποχή στη σειρά, τονίζοντας πως ο ίδιος αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με τον Νίκο Φώσκολο. Ο ίδιος μίλησε για την Κάτια Δανδουλάκη, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως η ηθοποιός είχε βάλει όρους για τους τίτλους και για τα χρήματα που έπαιρνε.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα