24 MEDIA CREATIVE TEAM

ΕΥΠ: “ΟΙ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΤΩΡΑ Ε;”

Ένας υπάλληλος της ΕΥΠ σταματάει για λίγο να ψάχνει το κινητό του Ντόνσιτς και τα βάζει με την υποκρισία μας.

Δεν εννοούμε ότι έχουμε ανοίξει την ΕΡΤ και παρακολουθούμε τους αγώνες, θέλω να είστε και λίγο ξύπνιοι. Παρακολουθούμε παίκτες, προπονητές, φροντιστές, γενικά τις αντίπαλες ομάδες για λόγους εθνικής ασφάλειας, που δεν μπορούμε να τους πούμε αυτήν τη στιγμή, αλλά κάποια στιγμή θα βγάλουμε κάποιους απ’ το μυαλό μας και θα σας τους πούμε. Όλα στο φως.

Έχουν χρόνια που γίνονται αυτά. Και ο Μαυρίκης, αυτός με το μουστάκι του τσέλιγκα, πριν τον πιάσουν, Τσετσένκο και Γιοβάισα παρακολουθούσε.

Μεγάλη αγγαρεία πάντως, δεν πληρώνεται αυτή η δουλειά. Τουλάχιστον με τον Ανδρουλάκη καταλάβαινα και τίποτα, το τρανζίσιον τι ειναι ρε; Πού πήγαν τα μία συν μία, το ρολόι που παίζαμε μικροί, το νερό που πίναμε όλοι απ’ το ίδιο λάστιχο, χωριό μου σε νοστάλγησα, ρίζες μου, και όλα αυτά;

Αλλά θα κολυμπήσω και σ’ αυτά τα νερά τα βαθιά. Ο καλός ωτακουστής δεν ξεχωρίζει τι να ωτακούσει και τι όχι. Αρχίζουν να μιλάνε δύο άνθρωποι; Αμέσως είναι εκεί γι’ αυτούς. Ωτακούει τα πάντα.

Αλλάζουν μηνύματα, γυμνές φωτός; Είναι εκεί και κρίνει και αν χρειαστεί, να παρέμβει κιόλας. Δεν μπορώ να σ’ αφήσω να στέλνεις dickpic που βρήκες στο google για δικιά σου, η σχέση πρέπει να ξεκινάει με εμπιστοσύνη.

Ό, τι και να πουν στο Eurobasket, εγώ θα τα καταγράψω κι ας τα κάνουν οι δικοί μας ό, τι θέλουν. Απλά τους βαριέμαι λίγο, εγώ είμαι περισσότερο της μπάλας, ήταν αλλιώς στην Πορτογαλία το ‘04, μια μέρα θα τα πούμε κι αυτά.

Ο Ντόνσιτς έχει ένα ενδιαφέρον, ΟΚ, παίζει πολύ ντελίβερι, αλλά και ο Γιόκιτς, ντάξει, ατομάρα, πολύ γέλιο. Για να σπάει και η μονοτονία, ψάχνουμε και το κινητό του Βαγγέλη Ιωάννου καμιά φορά αλλά περισσότερο για μεταξύ μας, έτσι για χαβαλέ. Δεν έχει κάτι να φοβάται προς το παρόν, θα τον εκβιάσουμε και αυτόν όταν έρθει η ώρα.

Στου Χατζηγεωργίου δεν μπαίνουμε ούτε για πλάκα, με κάποιες δυνάμεις δεν πρέπει να τα βάζεις ποτέ, έχει κάτι βαθιά σκοτεινό αυτός ο τύπος και δεν εννοώ μόνο το μαλλί του. Μακριά.

Τέσπα. Τώρα είμαστε καλοί, ε; Αν πάρει μετάλλιο η Εθνική θα μας πείτε και “μπράβο”; Τέτοιοι είστε

Το κείμενο είναι προϊόν μυθοπλασίας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα