SARISTI: Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΜΟΥΣΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΑ ΠΙΟ “ΑΡΜΟΝΙΚΑ” ΑΦΕΨΗΜΑΤΑ ΤΣΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΩΝ

Αν ένα πράγμα αναζητάμε όλοι μας τους δύσκολους αυτούς καιρούς της πανδημίας, με τις τόσες πολλές αλλαγές στη ζωή μας, αυτό είναι η ηρεμία. Όσο δύσκολο είναι να τη βρεις, άλλο τόσο δύσκολο είναι να τη διατηρήσεις.

Μέσα στην τρέλα της καθημερινότητας, το βομβαρδισμό των (κακών) ειδήσεων και την αβεβαιότητα που προκαλεί ο Covid-19 σε όλους τους τομείς της ζωής μας, το να βρίσκουμε τρόπους να ηρεμούμε, να αποφορτιζόμαστε και να χαλαρώνουμε είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία μας.

Τα βότανα αποτελούν ένα σπουδαίο σύμμαχο για να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας. Δεκάδες τεκμηριωμένες μελέτες ανά τον κόσμο έχουν επιβεβαιώσει τις ευεργετικές τους ιδιότητες στον οργανισμό μας. Τα αφεψήματα βοτάνων τονώνουν το ανοσοποιητικό μας, θωρακίζουν την υγεία μας, χαρίζοντάς μας παράλληλα ευεξία και καλύτερη διάθεση.

Το παν είναι να επιλέξετε το σωστό μείγμα βοτάνων που θα καλύψει τις εκάστοτε ανάγκες σας. Και για να μην ψάχνετε, η εταιρεία Saristi διαθέτει εξαιρετικής ποιότητας βιολογικά μείγματα βοτάνων, με υπέροχη γεύση, για να μπορείτε να τα απολαμβάνετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας (ναι και το βράδυ, μιας και δεν περιέχουν καφεΐνη).

Το πώς ξεκίνησε η συγκεκριμένη εταιρεία υποδηλώνει πολλά. Η ιδρύτριά της, Αρίστη, έχοντας ταλαιπωρηθεί για αρκετά χρόνια από προβλήματα στο στομάχι, αποφάσισε να βρει ένα φυσικό τρόπο να βοηθήσει τον οργανισμό της: τα βότανα. Με τη βοήθεια εξειδικευμένου βοτανολόγου δημιούργησε ένα μείγμα βοτάνων που την ανακούφισε και τη βοήθησε να νιώσει πιο δυνατή και δραστήρια. Και κάπως έτσι, παρατηρώντας ότι τα σωστά μείγματα βοτάνων κάλυψαν τις δικές της ανάγκες και βελτίωσαν σημαντικά την καθημερινότητά της, αποφάσισε να δημιουργήσει τη SARISTI.

Η SARISTI είναι μια σειρά από φυσικά, ευεργετικά και μοναδικά αφεψήματα βοτάνων και τσαγιού, που προωθεί την εσωτερική αρμονία του κάθε ατόμου αλλά και την αρμονία του ανθρώπου με τη φύση. Η μούσα της είναι μία, η φύση.

Σκοπός της εταιρείας είναι να συνειδητοποιήσουμε πως μπορούμε εύκολα και ευχάριστα να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας, αξιοποιώντας τη δύναμη της φύσης, μέσω των βοτάνων. Η αρμονία της φύσης έρχεται στο ποτήρι μας μέσα από τα μείγματα βοτάνων SARISTI, τα οποία επιλέχθηκαν από ειδικούς βοτανολόγους. Η προσεκτική επιλογή των φρέσκων βοτάνων και οι συνεχείς γευστικές δοκιμές που περνούν εγγυώνται την εξαιρετική τους γεύση και τα ευεργετικά τους οφέλη. Γιατί η ποιότητα είναι το παν, σε καθετί που καταναλώνουμε.

Ποιο ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες;

HANGOVER, για εσάς που θέλετε μία detox καθημερινότητα

Αντιοξειδωτική δράση και αίσθηση ευεξίας μέσα σε ένα φακελάκι γεμάτο άρωμα βοτάνων. Κάντε το detox τρόπο ζωής με το SARISTI HANGOVER, έναν απαλό συνδυασμό πιπερόριζας (ginger) και μέντας, με μια εσάνς κόλιανδρου, που θα δροσίσει τον ουρανίσκο σας και θα σας χαρίσει ευεξία. To ginger θεωρείται ένα από τα πιο θρεπτικά βότανα παγκοσμίως, μιας και βοηθά στη φυσιολογικη λειτουργία του ανοσοποιητικού, του αναπνευστικού και του πεπτικού συστήματος. Το ταραξάκο από την άλλη είναι πλούσιο σε βιταμίνες, σίδηρο, κάλιο, φυλλικό οξύ, μαγνήσιο, ασβέστιο, φώσφορο και μαγγάνιο, τα οποία ενισχύουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Μερικές γουλιές και αντίο hangover.

VITALITY, για εσάς που νιώθετε κουρασμένοι και χρειάζεστε τόνωση

Αν ξυπνάτε κουρασμένοι και δεν έχετε κουράγιο ούτε να σηκωθείτε από το κρεβάτι, τότε αυτό το μείγμα βοτάνων θα σας χαρίσει την τόνωση που χρειάζεστε. Ξεκινήστε δυναμικά τη μέρα σας με μία κούπα ζεστό Vitality και αφήστε τη φύση να κάνει τη δουλειά της. Η αρωματική κανέλα, γνωστή για την αντιοξειδωτική της δράση, θα σας αναζωογονήσει άμεσα. Ο ιβίσκος καταπολεμά το οξειδωτικό στρες και βοηθά την καρδιά, ελέγχοντας την κακή χοληστερόλη, ενώ το δίκταμο θα σας χαρίσει άμεση τόνωση.

DIGEST, για εσάς που αισθάνεστε μονίμως φουσκωμένοι και έχετε συχνά προβλήματα με το στομάχι

Αν ανήκετε σε αυτούς που βασανίζονται από συχνούς πόνους στο στομάχι και που δυσκολεύονται να χωνέψουν ό,τι τρώνε, το Digest είναι ιδανικό για εσάς. Το γήινο αυτό αφέψημα με χαμομήλι, μαραθόσπορο και μοσχοκάρφι και μια διακριτική υποψία κύμινου θα σας χαρίσει απίστευτη αίσθηση ανακούφισης. Το χαμομήλι, γνωστό για τη χαλαρωτική του δράση, θα ανακουφίσει το πεπτικό σας σύστημα, μιας και σύμφωνα με μελέτες συμβάλλει στη μείωση των ελκών και των συμπτωμάτων του συνδρόμου του ευερέθιστου εντέρου. Επιπροσθέτως, ο μαραθόσπορος θα γίνει ο νέος σας αγαπημένος φίλος μιας και θα σας γλιτώσει από τον ενοχλητικό τυμπανισμό.

LOVE, για εσάς που θέλετε να βάζετε αγάπη στην κάθε μέρα

Αν η ατάκα «Η αγάπη πηγάζει από μέσα μας» σάς βρίσκει σύμφωνους, τότε το Love είναι το ιδανικό μείγμα για εσάς. Όνομα και πράγμα. Το μείγμα αυτό με απαλές νότες από πλούσια γλυκόπικρα αρώματα με μπούκοβο, βανίλια και κακάο διεγείρει τις αισθήσεις. Τα φύλλα mate προσφέρουν έξτρα ενέργεια, μιας και είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως οι πολυφαινόλες καθώς και σε βιταμίνες Α και C. Love και νταμιάνα πηγαίνουν μαζί αφού το βότανο αυτό φημίζεται για τη σεξουαλική διέγερση και τα αυξημένα επίπεδα ενέργειας που προσφέρει στον οργανισμό.

RELAX, για εσάς που απεχθάνεστε την ένταση και θέλετε να ζείτε χαλαρά τη ζωή

Αν αγαπάτε την ηρεμία, και θέλετε να βρείτε την ισορροπία μέσα στην έντονη καθημερινότητα και τους γρήγορους ρυθμούς της με μία πιο zen αντιμετώπιση, τότε βάλτε το Relax μείγμα στη ζωή σας. Υπόσχεται ό,τι λέει το όνομά του. Το αφέψημα αυτό, με απαλούς τόνους εσπεριδοειδών, ευωδιαστή λεβάντα και καταπραϋντικά αρώματα τίλιου και κρόκου θα σας βοηθήσει να βρείτε την ισορροπία μέσα σας. Το τίλιο βοηθά στη μείωση των επιπέδων του στρες και προάγει την ηρεμία. Το μελισσόχορτο χαλαρώνει το νευρικό σύστημα, ενώ η λουίζα μειώνει αποτελεσματικά το στρες, βοηθώντας και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων ύπνου. Relax, take it easy δηλαδή και καλούς, ποιοτικούς ύπνους.

ASSORTMENT συσκευασία, για εσάς που τα θέλετε όλα

Αν θέλετε να δοκιμάσετε όλα τα βιολογικά SARISTI μείγματα βοτάνων, η assortment συσκευασία σάς δίνει την ευκαιρία να το κάνετε μιας και περιλαμβάνει 5 ατομικά φακελάκια από κάθε μείγμα. Πολύ σημαντικό: τα φακελάκια είναι βιοδιασπώμενα, γιατί ο σεβασμός στο περιβάλλον είναι το παν.

Όποιο μείγμα και αν επιλέξετε το σίγουρο είναι πως θα μυηθείτε στην αρμονία των βοτάνων SARISTI και θα αισθανθείτε μυαλό, σώμα και πνεύμα να εναρμονίζονται.

Βρείτε τα στο official website, σε Instagram και Facebook.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα