Συγκέντρωση στη Βουλή ετοιμάζουν οι ταξιτζήδες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΑΞΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ (ICON PRESS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ)
ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΑΞΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ (ICON PRESS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ) ICON

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών και οδηγών ταξί. Θα συγκεντρωθούν το μεσημέρι έξω από τη Βουλή. Εντολή Ραγκούση για σκληρή στάση από τις νομαρχίες

Χωρίς ταξί παραμένει η χώρα, στα πλαίσια της 48ωρης απεργίας των ιδιοκτητών και οδηγών ταξί. Τα οχήματα θα παραμείνουν ακινητοποιημένα μέχρι και τις 5 το πρωί της Τετάρτης.

Μετά τις 4 το μεσημέρι οι ταξιτζήδες έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση (πιθανότατα χωρίς τα ταξί τους) έξω από τη Βουλή για να διαμαρτυρηθούν για το άνοιγμα του επαγγέλματος.

Το υπουργείο Υποδομών εμφανίζεται αποφασισμένο να μην επαναληφθούν τα φαινόμενα του καλοκαιριού με τους μπλοκαρισμένους δρόμους.

Ο Γιάννης Ραγκούσης έχει δώσει εντολή στις νομαρχίες να αφαιρούν αμέσως την άδεια από όποιον οδηγό παρακωλύει την κυκλοφορία ή δημιουργεί προβλήματα.

SHARE:

24Media Network