Πρώτο ραντεβού με τις Σκιαδαρέσες

Πρώτο ραντεβού με τις Σκιαδαρέσες
Facebook /@skiadareses

To News 24/7 εγκαινιάζει τη νέα του ενότητα "Πρώτο Ραντεβού" και δεν μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερο ποδαρικό από τις αδερφές Σκιαδαρέση, δυο μικρά διαμαντάκια που φωτίζουν μέσα στην νταρκίλα των ημερών.

Στο News 24/7 συζητούσαμε εδώ και καιρό να βγάλουμε μια ενότητα, η οποία θα αφορά αποκλειστικά νέους καλλιτέχνες και δημιουργούς, φρέσκα πρόσωπα που προμηνύεται ότι θα συζητηθούν και θα φέρουν όμορφα πράγματα στο “τραπέζι”. Και εγένετο η στήλη «Πρώτο Ραντεβού» με δέκα κομβικές ερωτήσεις που ίσως αποκαλύψουν εκείνες τις μικρές ψηφίδες που συνθέτουν το “μωσαϊκό” τους. Γιατί ένα πρώτο ραντεβού, ασχέτως ίσως της αμηχανίας που μπορεί να υπάρχει στην αρχή, είναι μια ιδανική αφορμή να μάθεις τον άλλο στην ουσία του, τι του αρέσει πραγματικά, τι τον “τσιτώνει”, τι τον κάνει να ερωτεύεται, ποιο ποτό πίνει και με ποιο τραγούδι μπορεί να χορέψει.

Ήξερα χωρίς δεύτερη σκέψη ποιες θα ήθελα να μας κάνουν ποδαρικό. Τις πρωτογνώρισα μέσα από τα τραγούδια που ανεβάζουν στο κανάλι τους στο YouTube και από τις πρώτες κιόλας νότες τους, ζωγραφίστηκε ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Πέρα από τα ψαγμένα (σ.σ.: είμαι βέβαιος ότι δεν θα τους αρέσει η λέξη) στιχάκια τους, τη νοσταλγική διάθεση και το ανεπιτήδευτο χιούμορ που εκπέμπουν, ένιωσα ότι ακούω κάτι πρωτογενές, ατόφιο και φωτεινό. Η Νίκη και η Όλγα Σκιαδαρέση σίγουρα θα μας απασχολήσουν πολύ, όχι τόσο λόγω του ονόματός τους (είναι οι δίδυμες κόρες των Μπέσυ Μάλφα και Γεράσιμου Σκιαδαρέση) όσο γιατί επιλέγουν να κάνουν αυτό που γουστάρουν, με τον δικό τους τρόπο.

Η καραντίνα αποτέλεσε ιδανική αφορμή να ξεδιπλώσουν τη δημιουργικότητά τους: Βαφτίστηκαν ως δίδυμο «Σκιαδαρέσες» και κυκλοφόρησαν στο YouTube τα τραγούδια «Πάμε Ναύπλιο», «Καραόκε Πάρτυ» και το «Το ασημένιο φρύδι» τα οποία μεταδόθηκαν από στόμα σε στόμα και απέκτησαν δική τους οντότητα και κοινό.

Σε διάστημα τριών μόλις μηνών οι αδελφές Σκιαδαρέση κατάφεραν να συγκεντρώσουν πάνω από 2.800 εγγεγραμμένους χρήστες στο κανάλι τους. Και ακόμη – νιώθω – δεν έχουμε δει τίποτα…

Πρώτο ραντεβού λοιπόν με Νίκη και Όλγα Σκιαδαρέση:

Πού μεγαλώσατε;

«Στην Αθήνα.»

Αγαπημένο άρωμα; Γιατί;

(Νίκη) «Το βιβλίο. Γιατί είναι καλύτερο από την ταινία.»

Αγαπημένο σας ρούχο; Δέχομαι και αξεσουάρ

(Νίκη) «Ένα φοβερό μπλουζάκι με κροσέ δέσιμο, φλοράλ, παστέλ, κροπ τοπ, indie στυλ που αγγίζει τα όρια του μπόχο, skinny fit αλλά ταυτόχρονα και oversized, of shoulder με κρόσσια στα μανίκια και χαμηλό V line. Μου το παίρνει συνέχεια η Όλγα αλλά δεν μπορώ να της πω κάτι γιατί είναι δικό της.»

Ποιο είναι το πιο εξτρίμ πράγμα που έχετε κάνει;

(Νίκη) «Να είμαι στο ίδιο αμάξι με την αδερφή μου και τον μπαμπά μου χωρίς να φοράω μάσκα.» 

(Όλγα) «Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι εξτρίμ.»

Κάτι που θέλετε να κάνετε;

(Όλγα) «Εμπρησμό.»

Ποιος είναι ο άντρας ο “σωστός” για εσάς;

(Νίκη) «Σίγουρα όχι αυτός που κάνει αυτή την ερώτηση.»

Το χειρότερο πέσιμο που σας έχουν κάνει;

(Νίκη) «Μια φορά σε ένα μπαρ ένας τύπος αγόρασε τριαντάφυλλο από έναν πλανόδιο, μου το προσέφερε και μου είπε το εξής καταπληκτικό: “Είσαι σαν ένα ρόδο, θέλω να βγάλω ένα-ένα και τα τριάντα πέταλα για να βρω το μυστήριο που κρύβεται από κάτω, καμία γυναίκα δεν με έχει κάνει να νιώσω έτσι.»

Και το καλύτερο;:

(Όλγα) «Αχ λοιπόν ξέρω ! Ήμουν σε ένα μπαρ και πέρασε ένας κύριος που πουλούσε τριαντάφυλλα. Ένα ψηλό παιδί έτρεξε, αγόρασε ένα λευκό, ήρθε στο τραπέζι μου και μου είπε: “Είσαι σαν ένα ρόδο, θέλω να βγάλω ένα-ένα και τα τριάντα πέταλα για να βρω το μυστήριο που κρύβεται από κάτω, καμία γυναίκα δεν με έχει κάνει να νιώσω έτσι.

Και το πιστεύω, γιατί έχω αυτό το αντίκτυπο στους άνδρες.»

Αγαπημένη ταινία;

(Νίκη) «To “La vita e Bella”, αλλά γενικά δεν βλέπω πολλές ταινίες.»

Αγαπημένη βρισιά; Σίγουρα όπως όλοι μας θα έχετε βρίσει κάποιον κάποια στιγμή.

«Η αγαπημένη μας βρισιά είναι: Δημόσια τουρκική τουαλέτα.»

Κάτι που σιχαίνεστε να τρώτε.

(Όλγα) «Ανθρώπους.»

Κάτι που ακούσατε ή είδατε τελευταία και γελάσατε.

(Όλγα) «Είδα στο facebook έναν σκαντζόχοιρο να φοράει ένα πολύ μικρό καπέλο.»

Γενικά τι σας κάνει να γελάτε;

(Νίκη) «Φωτογραφίες από σκαντζόχοιρους που φοράνε πολύ μικρά καπέλα. Ήταν ένα υπέροχο πρώτο ραντεβού. Στείλε όταν φτάσεις να ξέρουμε ότι είσαι καλά.»

 

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα