Προσφορές σε είδη ευρείας κατανάλωσης

Προσφορές σε είδη ευρείας κατανάλωσης

H γνωστή εταιρεία καταστημάτων γρήγορης εστίασης everest, θέτει ως επίκεντρο της στρατηγικής της την παροχή προϊόντων καθημερινής ανάγκης σε προσιτές τιμές, ανταποκρινόμενη στην ανάγκη του καταναλωτή για οικονομικές λύσεις σε φαγητό και καφέ εκτός σπιτιού

Η εταιρεία Everest προσφέρει ακόμα μια νέα πρόταση πρωινού σε ανταγωνιστική τιμή. Ο καταναλωτής θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει έως τις 5 Μαΐου, παραδοσιακή τυρόπιτα με Frappe ή νες μόνο με 2€.  Η εταιρεία προβαίνει σε μια έκπτωση της τάξης του 36% και μάλιστα σε ένα πακέτο προϊόντων που καταγράφουν υψηλότατες πωλήσεις αφού συνθέτουν το κλασικό ελληνικό πρωινό.

Η εταιρεία έχει προβεί και στο παρελθόν σε αντίστοιχες προσπάθειες διευκόλυνσης της καθημερινής δαπάνης του καταναλωτή για φαγητό και καφέ εκτός σπιτιού. Θυμίζουμε ότι στις αρχές του 2011 και μέχρι τις αρχές Μαρτίου η everest προσέφερε καφέ ή σοκολατούχο(υ) γάλα μαζί με τυρόπιτα με 2€, προβαίνοντας σε έκπτωση -33% (από 3,15€) ενώ παράλληλα διαθέτουν την τυρόπιτα μόνο με 1 ευρώ από 1,45€. Σε αντίστοιχες δραστικές μειώσεις τιμών που άγγιξαν το 40% είχαν προβεί καθ’όλη την διάρκεια του 2010 σε είδη καφέ όπως ο εσπρέσο την χειμερινή περίοδο και ο καφές φραπέ την θερινή.

Η υποστήριξη τόσο του καταναλωτή όσο και της αγοράς σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, είναι μια στάση που αξίζει να υιοθετηθεί από όλες τις εταιρίες με προϊόντα βασικής ανάγκης όπως είναι για παράδειγμα ο καφές και τα είδη διατροφής εκτός σπιτιού.

Η δέσμευσή μιας εκ των εταιρειών εστίασης, μπορεί να μην είναι αρκετή για να περισώσει τις δαπάνες του σημερινού νοικοκυριού, ωστόσο  διευκολύνει σημαντικά τον καταναλωτή να πραγματοποιήσει με χαμηλότερο κόστος καθημερινές του ανάγκες.

SHARE:

24Media Network