Τι λένε τα άστρα

Τι λένε τα άστρα

Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα Τετάρτη 02/03

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η μέρα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Κριός

Οι πολλές αλλαγές μέσα στο χώρο της ενασχόλησής σας φαίνεται πως σας έχουν κουράσει. Ίσως να πρέπει να καταπιαστείτε με το πως θα ξεκαθαρίσετε τα πράγματα, να βρείτε όσα εκκρεμούν και να προσέξετε όλες τις λεπτομέρειες που παραμελήσατε ως σήμερα. Αυτά μπορεί να είναι άμεσα συνδεδεμένα με το σπίτι, υγεία ή φυσική κατάσταση. Ο υπερβολικός εγωισμός ή κάποια υπερβολή με την ενασχόλησή σας θα πρέπει να περιοριστούν στο ελάχιστο. Το να δουλεύετε σκληρά αλλά χωρίς πρόγραμμα θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα σαν να μη δουλεύατε καθόλου. Προσέξτε την διατροφή σας.

Ταύρος

Αυτή η ημέρα αυξάνει την πιθανότητα να ασκήσετε μεγαλύτερη εξουσία στο περιβάλλον σας. Θα έχετε την ικανότητα να κατευθύνετε και να οργανώνετε και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την προαγωγή σας. Μολονότι τα πάντα δείχνουν την πρόοδό σας όσον αφορά τον υλικό τομέα, θα πρέπει επίσης να αξιοποιήσετε τη δύναμη να ακολουθείτε πνευματικούς σκοπούς, βοηθώντας να γίνει πληρέστερη η προσωπικότητά σας.

Δίδυμοι

Μια ημέρα που οι βαθιές κοινωνικές αλλαγές θα επηρεάσουν άμεσα τον ψυχισμό σας. Πολλά πράγματα έστω και αν δεν συμφωνείτε θα υποχρεωθείτε από τις καταστάσεις να τα δεχτείτε. Ένας εσωτερικός πόλεμος μεταξύ των ονείρων ή του ιδεαλισμού κάποιου και της σκληρής πραγματικότητας.

Καρκίνος

Σε αναζήτηση απολαύσεων θα αρχίσετε να βρίσκεστε σε λίγο καιρό. Προσέξτε όμως τις κινήσεις σας για να αποφύγετε κάποιες πιθανές μικρο-συγκρούσεις. Το πόσο ανεξάρτητα θα κινηθείτε θα εξαρτηθεί κατά πόσο μπορείτε να δεχτείτε την εξουσία κάποιου άλλου ατόμου επάνω σας. Αύξηση ενεργητικότητας και μία εσωτερική ανάγκη για αναγνώριση από τους άλλους. Ένα αίσθημα ικανοποίησης που οι άλλοι γύρω σας θα διαπιστώσουν ότι μπορείτε να πετύχετε κάτι σημαντικό εντελώς μόνοι σας. Προσοχή στα ατυχήματα από απροσεξία και στις μικρο-συγκρούσεις με τον/την σύντροφο.

Λέων

Βαθιές και ριζικές αλλαγές μέσα στην προσωπική σας ζωή και στο άμεσο περιβάλλον σας θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε πολλά πράγματα από τα μελλοντικά σας σχέδια. Μία εσωτερική ανάγκη να αναπτύξετε μία ισχυρή προσωπικότητα την οποία θα μπορείτε να επιβάλλετε στους άλλους με ευκολία. Μία αναγνώριση των ικανοτήτων σας από τους άλλους είναι πάρα πολύ πιθανή σήμερα. Οι πολύ προσωπικές σας σχέσεις μπορεί να υποφέρουν εξαιτίας μίας ιδιόρρυθμης στάσης σας. Συγκρατήστε όλες αυτές τις ισχυρές επιθυμίες που σας προκαλούν εσωτερική ένταση. Αποφύγετε την πιθανή χρήση βίας απέναντι των άλλων (πνευματική ή φυσική) σε μία προσπάθειά σας να τους επιβληθείτε. Η επαγγελματική σας αίσθηση θα είναι στενά συνδεδεμένη με το τι πραγματικά χρειάζεται για να αποκτήσετε υλικά αγαθά σήμερα.

Παρθένος

Σε γενικές γραμμές, θα είναι ευχάριστη χρονική ημέρα. Η μαχητικότητά σας, καθώς και η έλλειψη υπομονής θα βγουν στην επιφάνεια. Αυτή η ημέρα θα φέρει μεγάλες αλλαγές στην προσωπικότητά σας, και θα αγωνιστείτε προκειμένου να επιτύχετε τη θέση στη ζωή που πιστεύετε ότι πρέπει να έχετε. Θα πρέπει όμως να θέσετε υπό έλεγχο τον εαυτό σας, και να αποφεύγετε την εμπλοκή σε καταστάσεις υπεροψίας.

Ζυγός

Συναισθήματα, συγκινήσεις, προκαταλήψεις ή άλυτα προβλήματα από το παρελθόν εμφανίζονται στη ζωή σας σήμερα δημιουργώντας μια δυσάρεστη κατάσταση που επιδρά αρνητικά και στο άμεσο περιβάλλον σας. Προσπαθήστε να γίνετε περισσότερο αντικειμενικοί. Μια καλή ημέρα όμως για να εκφράσετε τις απόψεις και ιδέες σας με σκοπό να ξεκαθαρίσετε την «ατμόσφαιρα» που έχει δημιουργηθεί αρκετό καιρό σήμερα. Προσωπικές υποθέσεις ή διαπραγματεύσεις είναι επίκαιρες σήμερα. Το περιβάλλον άμεσο και έμμεσο θα αποκτήσει ενεργό συμμετοχή μέσα σε όλες αυτές τις ανακατατάξεις.

Σκορπιός

Είναι καλή ημέρα για τη σύναψη κοινωνικών σχέσεων και φιλικών δεσμών. Επίσης, ευνοείται η συμμετοχή σας σε ομαδικές δραστηριότητες, επιτροπές ή ομίλους. Σε σχέση με την κοινωνικότητα, υπάρχει κάποια εκδοχή να δημιουργηθεί ένταση, εξαιτίας μερικών ατόμων που θα προσπαθήσουν να περιορίσουν την ελευθερία σας.

Τοξότης

Η εκτίμηση, η αγάπη και η ευτυχία μπαίνουν σήμερα στη ζωή σας. Παροτρύνεστε να εκφράσετε την ευαισθησία σας πιο φανερά απ’ ότι συνήθως. Θέλετε επίσης να είστε περιτριγυρισμένοι από όμορφα πράγματα και αρμονικούς ανθρώπους και οι καλλιτεχνικές σας τάσεις ή ενδιαφέροντα είναι αυξημένες. Οι σχέσεις σας με άλλους, ιδίως οι συναισθηματικές, είναι αρμονικές και θετικές και οι επιδιώξεις σας σε σχέση με τις αισθηματικές υποθέσεις θα αρχίσουν να εκπληρώνονται σήμερα.

Αιγόκερως

Ο φανατισμός ή η υπερβολική επιθυμία για αποκτήματα ίσως να μην βοηθήσουν και τόσο πολύ σήμερα. Ίσως να μην είστε σε θέση να δείτε την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τις φαινομενικές καταστάσεις και να πιστεύετε πως ο τρόπος που λειτουργείτε μπορεί να φέρει αποτελέσματα. Τα γεγονότα όμως που θα ακολουθήσουν θα δείξουν το αντίθετο. Μην προκαλείτε τις καταστάσεις με την υπερβολική ματαιοδοξία σας. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις που να μην εξυπηρετούν μόνο εσάς αλλά και τους άλλους. Προσέξτε το τι λέτε ή το τι υπογράφετε.

Υδροχόος

Σύγχυση, ανικανότητα να συγκεντρωθείτε επάνω στις καθημερινές υποχρεώσεις, ελάχιστη κατανόηση απέναντι στους άλλους και δυσκολία στο να επικοινωνήσετε μαζί τους. Μια ημέρα αρκετών δυσκολιών που εμπεριέχει μεγάλες πιθανότητες για σφάλματα από αμέλεια ή από υπεκφυγή πραγματικών ευθυνών. Είστε περισσότερο ευαίσθητοι, επηρεάζεστε εύκολα, και γίνεστε ονειροπόλοι ή ιδεαλιστές από την μια στιγμή στην άλλη. Η φαντασία σας ή οι εξωπραγματικές σκέψεις ίσως σας παρασύρουν στο να βγάζεται συμπεράσματα για τους άλλους τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Χαμηλή ζωτικότητα.

Ιχθύες

Μπορεί να αισθάνεστε κάπως εγωκεντρικοί ή να ασχοληθείτε κάπως ιδιαίτερα με τον εαυτό σας σήμερα. Tο περιβάλλον σας θα σας υποστηρίξει και πολύ πιθανόν να γίνετε το κέντρο του ενδιαφέροντος προσωρινά. Προσοχή στις σχέσεις σας με τους φίλους σας.

SHARE:

24Media Network