Τι λένε τα άστρα

Τι λένε τα άστρα

Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα Τρίτη

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η μέρα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Κριός

Ότι σας συμβαίνει σήμερα, σας κάνει να συνειδητοποιείτε τι χρειάζεστε, τι αισθάνεστε και τι θέλετε από μια σχέση. Αν είστε δυστυχισμένοι στην προσωπική σας ζωή, θα φανεί σήμερα και θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε την αιτία της δυσαρέσκειάς σας. Διαφορές στο προσωπικό σας στιλ, στα γούστα και στον τρόπο που εκφράζετε τη στοργή σας μπορεί να εμφανιστούν. Αισθάνεστε επίσης ερωτικοί και αγαπητοί, κι αν η προσωπική σας ζωή πάει καλά είναι η στιγμή να την απολαύσετε και να το εκτιμήσετε.

Ταύρος

Είναι πολύ πιθανή η εμφάνιση κάποιας ερωτικής σχέσης η οποία δεν φαίνεται να έχει μακρόχρονη διάρκεια αλλά προσφέρει εφήμερη ικανοποίηση. Επίσης οι φίλοι σας ή ο ερωτικός σας σύντροφος μπορεί να συμπεριφέρονται με απρόβλεπτο τρόπο. Ο αυθορμητισμός και η επιθυμία σας για αλλαγή θα βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα αλλά θα πρέπει να γίνετε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφύγετε να κάνετε μακρόχρονες δεσμεύσεις για τις οποίες κάποτε θα μετανιώσετε (Ένταση ή εκνευρισμός με τον σύντροφο. Λανθασμένες επιλογές σε οικονομικές επενδύσεις. Μια ξαφνική ερωτική ένταση με μικρή διάρκεια. Δυσαρμονικές ή εντεταμένες σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα).

Δίδυμοι

Η ζωντάνια και η αυτοπεποίθησή σας είναι μεγάλες και μπορείτε να επιτύχετε τους στόχους σας πολύ πιο ευκολότερα από ότι συνήθως. Αναλαμβάνετε δύσκολες, φυσικές δραστηριότητες, ανταγωνιστική δουλειά ή σπορ και δέχεστε προκλήσεις με μεγαλύτερη ευκολία σήμερα. Ίσως αποκτήσετε (αν δεν την έχετε) την τάση να ενεργείτε μόνοι σας, όχι μόνον από καθαρή αυτό-επιβεβαίωση ικανοτήτων αλλά και από πραγματική δύναμη θέλησης για να πετύχετε κάποιους στόχους. Ακόμα το να συναντήσετε κάποιες δυσκολίες ή ασυμφωνία των άλλων στα σχέδιά σας αυτό να το θεωρήσετε φυσικό.

Καρκίνος

Ίσως είμαι προτιμότερο σήμερα να αποφεύγετε τις δύσκολες ή "βαριές" υποχρεώσεις σε μια προσπάθεια να αποδείξετε μόνον στον εαυτό σας τις δυνατότητές σας. Ένα αίσθημα μπλοκαρίσματος της σωματικής ή φυσικής ενέργειας μπορεί να παρουσιαστεί έντονο σήμερα. Η συντήρηση και υπομονετικότητα ίσως είναι περισσότερο χρήσιμες και ωφέλιμες αυτή την ημέρα της ζωής σας (Μια ημέρα αποθάρρυνσης ή σωματικής δοκιμασίας. Διακοπή σχέσεων ή δυσάρεστα γεγονότα μέσα στην οικογένεια κάποιου).

Λέων

Αυτό τον καιρό είστε σε θέση να γίνετε ξεκάθαροι και να ανοίγεστε στους άλλους, φέρνοντας στην επιφάνεια τις επιθυμίες και τις διαφορές σας με τους άλλους με έναν τρόπο που δεν προσβάλλει και δεν προκαλεί την εχθρότητα των άλλων. Όσοι βρίσκονται γύρω σας φαίνονται πρόθυμοι να σας ακολουθήσουν εξαιτίας της σιγουριάς και αυτοπεποίθησης που εκπέμπετε.

Παρθένος

Οι εκρήξεις και η ένταση στο οικογενειακό σας περιβάλλον είναι πιθανό χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας, καθώς δεν αισθάνεστε ιδιαίτερα υπομονετικοί και συνετοί. Ίσως προκύψουν παθιασμένα συναισθήματα κάθε μορφής που συχνά θα σας φέρνουν σε δύσκολη θέση με τους άλλους. Η σχέση σας με τον/την σύντροφο θα περάσει μέσα από μια ημέρα έντασης, κρίσης ή διαφωνιών με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δυο πλευρές.

Ζυγός

Οι σχέσεις σας με τους άλλους και ειδικά με το γυναικείο φύλο βρίσκονται σε μια κατάσταση συνεχούς ετοιμότητας ή δεν ξέρετε τι θα σας συμβεί από την μια στιγμή στην άλλη. Τα ενδιαφέροντά σας και η ενασχόλησή σας φαίνεται πως θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα που εμφανίζονται οι κατάλληλες προοπτικές να βελτιώσετε την θέση σας (Μια σημαντική και ανοδική ημέρα στην ζωή κάποιου. Ανέλπιστη τύχη ή εύνοια από το γυναικείο φύλο).

Σκορπιός

Σήμερα η υποστήριξη, αναγνώριση και κατανόηση από το περιβάλλον σας θα γίνει πολύ εμφανής. Η επιθυμία σας για κάτι καινούργιο συναισθηματικά φαίνεται πως σε συγκεκριμένες περιπτώσεις μπορεί να εκπληρωθεί. Εσωτερική ικανοποίηση σε ότι αφορά τα συναισθήματα των άλλων απέναντί σας και αναγνώριση (Σε μεμονωμένες περιπτώσεις αρραβώνας, γάμος ή η δημιουργία κάποιας μόνιμης σχέσης στη ζωή κάποιου).

Τοξότης

Προσοχή στα οικονομικά σας και στον τρόπο της συμπεριφοράς σας. Τα αισθήματά σας εύκολα μπορούν να σας παρασύρουν σε καταστάσεις που πολύ πιθανό οι άλλοι να παρεξηγήσουν.

Αιγόκερως

Κατ' αυτή την ημέρα νιώθετε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους στόχους σας, στα όνειρά σας και στις φιλοδοξίες σας σε αντίθεση με τις ευθύνες σας. Τυπικά ο αγώνας είναι ανάμεσα στις υπευθυνότητες προς τα οικογενειακά μέλη (παιδιά, γονείς, σύζυγος) και στους επαγγελματικούς στόχους και φιλοδοξίες. Παρόλο που οι ιδιαίτερες ευθύνες και στόχοι σας μπορεί να είναι κάπως επικροτικής φύσης. Είναι ένα πρόβλημα που πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν σήμερα αλλά αυτό τον καιρό στη δική σας τη ζωή γίνεται ιδιαίτερα σημαντικό να βρείτε την ιδανική ισορροπία.

Υδροχόος

Οι κοινωνικές σας δραστηριότητες θα βρεθούν στο υψηλότερο σημείο τους και η επιτυχία σας θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα χειριστείτε το πολύτιμο ψυχολογικό υλικό που διαθέτετε σήμερα. Θα αισθάνεστε ότι έχετε κάποια πνευματική υπεροχή έναντι των άλλων και πολλές φορές έστω και αν αυτό είναι αλήθεια, θα αφήνετε τον εαυτό σας να παρασύρεται σε υπερβολές.

Ιχθύες

Μια πραγματικά δύσκολη ημέρα για την ζωή σας σήμερα. Η αύξηση των ευθυνών σας, η προσπάθεια για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, και ο περιορισμός κατά κάποιο τρόπο, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της. Μια ημέρα που πολύ πιθανόν να χρειαστεί να θυσιάσετε πάρα πολλά πράγματα από την ζωή σας ώστε να μπορέσετε να φέρετε κάποια ισορροπία στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε. Από την άλλη πλευρά, κατ' αυτή την ημέρα (ανάλογα με την ηλικία σας) θα σας δοθεί η ευκαιρία να πλησιάσετε σε κάποιο ανώτερο επίπεδο ολοκλήρωσης και αυτοκαθορισμού της προσωπικότητάς σας. Επίσης, αν δεν προσέξετε σήμερα και αναλώνετε όλη την ζωτικότητά σας στα προβλήματα που υπάρχουν, θα αναπτύξετε επικίνδυνα την ένταση και το στρες σε βαθμό που θα επηρεάζεται ανεπανόρθωτα η υγεία σας ή θα γίνετε πιο ευάλωτοι στις ασθένειες.

SHARE:

24Media Network