Τι λένε τα άστρα

Τι λένε τα άστρα

Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα Δευτέρα

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η μέρα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Κριός

Μπερδέματα και ένταση στους αισθηματικούς σας δεσμούς είναι πιθανά σήμερα. Η σεξουαλική σας επιθυμία είναι αρκετά μεγάλη και πιθανόν να ενδιαφέρεστε περισσότερο να ικανοποιήσετε τις δικές σας επιθυμίες παρά να είστε ευαίσθητοι στις επιθυμίες και ανάγκες του συντρόφου. Όλες οι σχέσεις σας με άτομα του αντιθέτου φύλου είναι έντονες σήμερα. (Σχέσεις με το σπίτι θα βρεθούν κάτω από ένταση. Ο σύντροφος της ζωής δεν υποστηρίζει ή δεν αποδέχεται τις απόψεις σας. Αισθηματική ένταση με τον/την σύντροφο εξαιτίας οικονομικών διαφορών).

Ταύρος

Αποφάσεις που αφορούν χρήματα ή σημαντικές δεσμεύσεις για άλλους θα πρέπει να τις αναβάλετε για κάπως αργότερα. Μια όχι καλή ημέρα για να επενδύσετε συναισθηματικά ή οικονομικά. Καθυστερήστε τις αποφάσεις σας (Ερωτικές φαντασιώσεις. Απογοητεύσεις. Οι ιδέες και επιθυμίες δύσκολα πραγματοποιούνται. Δυσκολία στο να δείτε την πραγματικότητα γύρω σας. Μια συναισθηματική ασθένεια).

Δίδυμοι

Εύκολα διεγείρεστε συναισθηματικά σήμερα, ιδιαίτερα με ανθρώπους, μέρη ή αιτίες με τα οποία είχατε στενή σχέση κατά το παρελθόν. Ενδιαφέρεστε πιο παθιασμένα και απαντάτε με ενστικτώδεις κινήσεις και πράξεις στις οικογενειακές ή επαγγελματικές υποθέσεις σας σήμερα.

Καρκίνος

Η αυτοπειθαρχία, σκληρή προσπάθεια και επιμονή σας για μια χρονική ημέρα φαίνεται πως αρχίζει να αποδίδει σήμερα. Έχετε την ικανότητα σήμερα να συγκεντρώνεστε επάνω στον στόχο σας ώστε να φέρετε εξαιρετικά αποτελέσματα. Οι άλλοι και ειδικά κάποιοι που βρίσκονται πολύ κοντά σας όπως συνεργάτες, φίλοι θα βοηθήσουν περισσότερο απ' ότι αρχικά περιμένατε.

Λέων

Η ζωντάνια και η επιρροή της προσωπικότητάς σας στους άλλους θα είναι μεγαλύτερη αυτό τον καιρό. Είναι πολύ πιθανό να τραβάτε την προσοχή χωρίς καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια ή να έχετε κάποια αναγνώριση που πραγματικά την αξίζετε. Οι σχέσεις σας με τους γονείς, συντρόφους ή φίλους θα άλλους κυλάνε ομαλά (Σχέσεις μεταξύ άνδρα και γυναίκας. Πιθανότητα γάμου. Μια ενωμένη επιτυχία).

Παρθένος

Αισθάνεστε τυχεροί και υπερεκτιμάτε τον εαυτό σας ή νιώθετε υπερβολικά αισιόδοξοι. Προσέξτε τις δεσμεύσεις και τις υποσχέσεις που δίνετε καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να νιώσετε αργότερα ανόητοι και πνιγμένοι από τις υποχρεώσεις σας. Η διάθεσή σας είναι χαρούμενη και οι κοινωνικές σας επαφές καλές. Με το άμεσο περιβάλλον σας όμως ίσως προκύψουν κάποιες μικροδιαφορές οι οποίες συχνά οδηγούν σε προσωρινή διακοπή σχέσεων.

Ζυγός

Τείνετε να αισθάνεστε κλεισμένοι με τον εαυτό σας ή μπλοκαρισμένοι από κάποιους άλλους ανθρώπους σήμερα, σαν να μην μπορείτε να αποκτήσετε έναν ικανοποιητικό ρυθμό ζωής. Η υπερευαισθησία και οι "παιδαριώδεις" αποφάσεις σας πολλές φορές θα κριτικάρονται έντονα από το άμεσο περιβάλλον σας. Ίσως όχι πολύ καλή ημέρα για να πάρετε αποφάσεις άμεσα συνδεδεμένες με τον χώρο που ζείτε ή τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα σε αυτό. Καλύτερα να κινηθείτε προς την κατεύθυνση κάποιας συνεργασίας σε σχέση με την δουλειά σας ή στην αναζήτηση καινούργιων δραστηριοτήτων. Εκεί τα πράγματα είναι πιο ευνοϊκά για σας σήμερα.

Σκορπιός

Μια επιθυμία σας να αλλάξετε ορισμένα πράγματα στα συναισθήματά σας απέναντι στους άλλους πολύ πιθανό να προσκρούει στις αντιρρήσεις κάποιων σήμερα. Σε θέματα οικονομικά μην περιμένετε κάποια ουσιαστική βελτίωση σήμερα. Περιορίστε τις ανάγκες σας και προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες όπως εξελίσσονται.

Τοξότης

Επειδή το ενεργειακό σας επίπεδο είναι πολύ σκληρό μπορεί να μην συνειδητοποιήσετε το πόσο σκληρά δουλεύετε. Προσέξτε όμως μην το παρακάνετε. Για παράδειγμα μπορείτε να κάνετε μια σκληρή φυσική εργασία η οποία να σας προκαλέσει πόνους στο σώμα ή ακόμα και πιασίματα. Βέβαια αν έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας ή η φυσική σας κατάσταση δεν είναι καλή θα πρέπει να γίνετε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις χειρωνακτικές δουλειές που χρειάζονται φυσική δύναμη.

Αιγόκερως

Δυστυχώς κανένας δεν μπορεί να πάρει τις αποφάσεις σας και πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα μόνοι σας. Πιο καθαρά, πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές και το να αφήνετε τα πράγματα όπως είναι θα οδηγήσει σε τελμάτωση. Απ' την άλλη μεριά πρέπει να προσέχετε ώστε οι αλλαγές που θα κάνετε να φέρουν ό,τι πραγματικά θέλετε. Για παράδειγμα, εάν έχετε μια καινούργια δουλειά μόνο γιατί φέρνει περισσότερα λεφτά αλλά πρέπει να θυσιάσετε άλλα οφέλη του παρόντος τρόπου ζωής, μπορεί να ανακαλύψετε μετά ότι η αύξηση στο εισόδημα δεν άξιζε τις θυσίες. Εάν είστε τίμιοι με τον εαυτό σας ή δίνετε αξία σε πράγματα που είναι στην ουσία δευτερεύουσας σημασίας, τότε θα πάρετε λάθος απόφαση.

Υδροχόος

Η αυτοπεποίθηση, η αισιοδοξία σας και η επιθυμία σας για καινούργια επιχειρήματα είναι πολύ ανεβασμένες σήμερα. Αν έχετε κάποια δική σας δουλειά σήμερα οι ευκαιρίες σε συνδυασμό με κάποιες σημαντικές αλλαγές μέσα σε αυτή θα σας δείξουν καινούργιους τρόπους για να πετύχετε τα σχέδιά σας. Αν δεν έχετε κάποια απασχόληση τότε η πιθανότητα να αποκτήσετε μια η οποία θα εκπληρώνει κάποιες παλιές σας επιθυμίες είναι πολύ μεγάλη.

Ιχθύες

Η ενασχόληση και προσωπικά ενδιαφέροντα, φαίνεται πως ευνοούνται ιδιαίτερα για σας σήμερα. Οι προσπάθειες των τελευταίων ετών θα αρχίσουν να σας ανταμείβουν και ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό από αυτό που εσείς περιμένατε. Εκμεταλλευτείτε σωστά αυτή την καλή ημέρα που σας παρουσιάζεται σήμερα. Οι καταστάσεις θα συμβαδίζουν με την θέλησή σας και η οργανωτικότητά σας θα είναι σε ψηλό επίπεδο. Ακόμα βοήθεια που πιθανό να σας προσφέρουν κάποιοι μεγαλύτερη από σας σε ηλικία, κοιτάξτε να την εκμεταλλευτείτε σωστά.

SHARE:

24Media Network