Τι λένε τα άστρα

Τι λένε τα άστρα

Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα Δευτέρα

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η μέρα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Κριός

Η ποιότητα θα είναι ιδιαίτερα σημαντική σήμερα και θα νιώθετε την επιθυμία να μοιραστείτε ένα μέρος της ζωής και των απολαύσεών σας με τους άλλους. Αποφύγετε τις υπερβολές σήμερα (Το χάσιμο των ευκαιριών εξαιτίας κακών διαπραγματεύσεων ή εξαιτίας των άλλων. Ένα δυσάρεστο οικονομικό γεγονός. Γάμος ή έρωτας κάτω από δύσκολες συνθήκες.)

Ταύρος

Μία έντονη συναισθηματική ή σεξουαλική έλξη, μια πολύ αποκαλυπτική και οικεία συνάντηση ή μια ακαταμάχητη επιθυμία να είστε κοντά και να μοιράζεστε τα αισθήματά σας με κάποιον, είναι πολύ πιθανές σήμερα. Συγκινήσεις και θέματα σε μια στενή σχέση που κρύβονταν για ορισμένο καιρό, έρχονται στην επιφάνεια σήμερα πιθανόν με καταστροφικό τρόπο. Όλες σας οι σχέσεις εντείνονται σήμερα και πρέπει να ρυθμίζετε την τάση σας να αντιδράτε με καταπιεστικό και απαιτητικό τρόπο στους άλλους (Παράφορες αισθηματικές σχέσεις. Ανικανοποίητοι αισθηματικά. Μία τραγική ερωτική υπόθεση).

Δίδυμοι

Ελκύεστε έντονα, αισθηματικά και σεξουαλικά από κάποιον/α και όλες οι υποθέσεις τους είδους θα γίνουν πιο έντονες. Δηλαδή, οι αισθηματικές σας επιθυμίες θα είναι πιο θυελλώδεις, ενθουσιώδεις, ενστικτώδεις ιδιαίτερα αν ο ερωτικός σας σύντροφος δεν ανταποκρίνεται όσο εσείς θα θέλατε.

Καρκίνος

Νιώθετε έντονη την επιθυμία να κάνετε κάτι ξεχωριστό κάτι που χρειάζεται, φυσική, σωματική ή και οργανωτική ικανότητα σήμερα. Τα αντανακλαστικά σας φαίνεται πως βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση όταν τα χρησιμοποιείτε για να πετύχετε τους στόχους σας. Οι άλλοι και ιδιαίτερα οι συγγενείς φαίνεται πως είναι διατεθειμένοι να "ακολουθήσουν" έστω και αν κατά βάθος πιστεύουν πως αυτό που κάνετε σήμερα θεωρείται αρκετά ριψοκίνδυνο ή όχι καλά προετοιμασμένο από μέρους σας (Θετική και έντονη ημέρα καινούργιων επιχειρήσεων στη ζωή κάποιου. Απρόσμενη βοήθεια από άλλους).

Λέων

Ξεχασμένα ή εντελώς παραμελημένα συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια αυτή την ημέρα. Οι σχέσεις με τους γονείς, τα παιδιά και άλλους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας, θα προκαλούν ισχυρά συναισθήματα ή κάποια μορφή έντασης σήμερα. Οι αναμνήσεις από την ζωή σας φαίνεται πως θα αρχίσουν να παίζουν έναν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας σήμερα.

Παρθένος

Αυτή είναι μια ημέρα ήρεμη και ισορροπημένη. Προσέχετε πολύ τον εαυτό σας και μπορείτε να τα καταφέρετε καλά στις υποχρεώσεις σας. Αρκεί να μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις. Είναι η κατάλληλη ημέρα να τακτοποιήσετε το σπίτι και τις σχέσεις σας με κάποιους ανθρώπους, ή να βάλετε τις βάσεις για να ξεκινήσετε κάποιες σοβαρές αλλά απαραίτητες αλλαγές στη ζωή σας. Το άμεσο περιβάλλον σας ή ένα άτομο που ανήκει στο γυναικείο φύλο θα σας βοηθήσει σημαντικά σήμερα.

Ζυγός

Μια ανάγκη για υποστήριξη, συμπαθητική κατανόηση, μια αίσθηση για ασφάλεια και η πιθανή ανάγκη για να μοιράσετε κάτι κοινό με ανθρώπους από το άμεσο περιβάλλον σας, ανακινούνται σήμερα. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα είναι προσανατολισμένος στο πως να βελτιώσετε την θέση σας σε σχέση με το επάγγελμά σας ή κάποια άλλη ιδιαίτερη επιθυμία. Αυτές τις ημέρες φαίνεται πως ο χρόνος θα δουλέψει θετικά για σας.

Σκορπιός

Θα ήταν σοφό να χρησιμοποιήσετε τις νέες εμπειρίες και ιδέες που σας έρχονται σήμερα σαν υλικό που θα προωθήσει τα νέα σχέδια και τους στόχους σας. Το μόνο αρνητικό αυτής της ημέρας είναι ότι υπάρχει πιθανότητα να παρασυρθείτε από την υπερ-αισιοδοξία και να κάνετε κάποιες υπερβολές στις επιδιώξεις σας, να αγνοήσετε κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες οι οποίες θα σας καθυστερήσουν αδικαιολόγητα το να πετύχετε τους σκοπούς σας. Ακόμα αυτές τις ημέρες ευνοούνται οι συμφωνίες, οι συνεργασίες ή η υπογραφή συμβολαίων. Μια πολύ καλή ημέρα για πνευματική ενασχόληση ή κάποιο μακρινό ταξίδι (Ευχάριστα νέα. Μια τυχερή ημέρα).

Τοξότης

Πιθανόν να αισθάνεστε ότι έχετε πάρει την σωστή διαδρομή προς την επιτυχία σήμερα. Δεν θα πρέπει όμως να επαναπαύεστε πιστεύοντας ότι τα πράγματα θα εξακολουθούν να είναι έτσι για πάντα. Οι εποχές είναι δύσκολες και οι πιθανές μεταβολές πολύ συχνές. Δραστηριοποιηθείτε χρησιμοποιώντας κάποιο μέτρο ίσως είναι η καλύτερη λύση.

Αιγόκερως

Δημιουργικές εμπνεύσεις σας έρχονται σήμερα. Εάν η ενασχόλησή σας είναι στενά συνδεδεμένη με κάτι το διανοητικό ή και καλλιτεχνικό, μερικές πολύ καλές ιδέες θα σας έλθουν σήμερα. Το μόνο αρνητικό αυτής της ημέρας είναι το ότι μπορεί να αρνείστε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις γιατί τις βλέπετε πολύ τετριμμένες ή κουραστικές στο να ασχολείστε με αυτές και να προσανατολίζεστε σε πράγματα τα οποία είναι καινούργια, πιο ευχάριστα και που πιστεύετε πως θα αποδώσουν στο άμεσο μέλλον.

Υδροχόος

Κάποιος ή κάποιοι είναι πολύ πιθανό να σας κάνουν μια προσφορά για συνεργασία ή να σας δώσουν μια ευκαιρία που αν την εκμεταλλευτείτε σωστά θα ωφεληθείτε ιδιαίτερα. Αυτή η ευκαιρία ίσως είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ενασχόλησή σας ή το ίδιο σας το σπίτι. Η δουλειά σας ή το σπίτι θα σας απορροφούν περισσότερο χρόνο απ' ότι συνήθως με αποτέλεσμα να περάσουν σε δεύτερη μοίρα τα πολύ προσωπικά σας ενδιαφέροντα (εμφάνιση, διασκέδαση κλπ).

Ιχθύες

Μια αρκετά δύσκολη ημέρα για το σπίτι και τα συναισθήματα σας σήμερα. Πολλά από τα σχέδια σας θα χρειαστεί να τα αλλάξετε ή να τα διαγράψετε εντελώς σήμερα. Αλλιώς τα υπολογίζατε στην αρχή και διαφορετικά διαμορφώθηκαν σήμερα. Το να συνεχίσετε να κάνετε κάποιες θυσίες για ανθρώπους ή καταστάσεις σήμερα δεν φαίνεται πως θα αποδώσει και πάρα πολύ. Ίσως είναι προτιμότερο να επιδιώξετε να βρεθείτε μόνοι σας για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Έτσι θα σας δοθεί η ευκαιρία να κατανοήσετε ορισμένα πράγματα, τα οποία σας είναι δύσκολο να τα δείτε σήμερα, διαμορφώνοντας μια πιο ξεκάθαρη γνώμη.

SHARE:

24Media Network