Τι λένε τα άστρα

Τι λένε τα άστρα

Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα Πέμπτη

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η μέρα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Κριός

Η ζωτικότητά σας και η ενεργητικότητα βρίσκονται σε πολύ υψηλό σημείο. Βρίσκεστε σε μια φιλόδοξη και δυναμική φάση της ζωής σας. Η υγεία σας είναι άριστη. Πολλοί άνθρωποι, εμπνέονται να χτίσουν τη φυσική τους δύναμη, κατά τη διάρκεια αυτής της αστρολογικής όψης και αυτό είναι καλή ιδέα. Μπορεί να αναπτύξετε μεγαλύτερη αντοχή και ζωτικότητα σήμερα, πράγμα που θα ανανεώσει το σώμα σας.

Ταύρος

Ωστόσο, μη γίνετε πολύ φανατικοί και ακολουθείτε πεισματικά τα εσώτερα ένστικτά σας, όταν η κοινή λογική σας λέει, πως αυτό που επιδιώκετε είναι ανόητο και καθόλου πρακτικό. Το "κλειδί" σήμερα, είναι να συνειδητοποιήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο και την αίσθηση της αποστολής που έχετε. Αναπτύξτε ένα ρεαλιστικό σχέδιο για να πραγματοποιήσετε τους σκοπούς, που είναι στ'αλήθεια σημαντικοί για σας. Επίσης, αποφύγετε την τάση να γίνεστε πιεστικοί, κυριαρχικοί και φανατικά μονόπλευρα σκεπτόμενοι, στην επιδίωξη των προσωπικών σας στόχων.

Δίδυμοι

Η επικέντρωση των ενδιαφερόντων σας εξαρτάται από τα προσωπικά σας ταλέντα και το παρελθόν σας. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι απ'τη δουλειά ή ενασχόληση σας, μπορεί να κάνετε προσπάθειες να δώσετε εφόδια στον εαυτό σας, αρκετά για μια δουλειά που σας ταιριάζει καλύτερα, ακόμα κι'αν αυτό απαιτεί διαρκή προσπάθεια και στριμωγμένο πρόγραμμα.

Καρκίνος

Αν δεν είστε παντρεμένοι ή σοβαρά δεσμευμένοι με κάποιον, είναι πιθανόν ν' αρχίσει σήμερα μια ερωτική σχέση. Ωστόσο, επειδή τα ερωτικά και σεξουαλικά σας κίνητρα είναι δυνατά, μπορεί να επιτρέψετε στον εαυτό σας να μπλέξει με κάποιον που βρίσκετε ελκυστικό αλλά που δεν συγκρίνεται με το δικό σας διανοητικό επίπεδο και με τον οποίο μοιράζεστε ελάχιστα γούστα και ενδιαφέροντα.

Λέων

Αν νιώθετε πως είστε ανειλικρινείς και ψεύτικοι σε κάτι, ή ότι έχετε πάρει λάθος αποφάσεις, τότε πρέπει να αποκτήσετε την εσωτερική δύναμη, να αναγνωρίσετε αυτά τα προβλήματα και να ξεκινήσετε απ' την αρχή. Αποφύγετε την τάση να υπερβάλλετε με αισθήματα απόγνωσης και δυστυχίας. Ενας καλός τρόπος να προετοιμαστείτε γι αυτή την χρονική ημέρα, είναι να κάνετε τη ζωή σας όσο πιο σταθερή γίνεται. Για παράδειγμα, με το να εξοφλήσετε όλους τους λογαριασμούς και τις οφειλές, είστε λιγότερο ευάλωτοι, στην μείωση του εισοδήματός σας.

Παρθένος

Είστε ιδιαίτερα επαναστατικοί ενάντια σε κάθε μορφή κοινωνικής καταπίεσης ή τυραννικής εξουσίας. Είστε επαναστατικοί απέναντι σε ανθρώπους στην προσωπική σας ζωή, όπως και απέναντι στην κοινωνία γενικότερα. Πιθανόν να νιώθετε πως κάποιος άλλος κυριαρχεί ή κατευθύνει την ζωή σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεφύγετε απ' αυτούς τους περιορισμούς, γι' αυτό αντιμετωπίστε αυτό το πρόβλημα σήμερα.

Ζυγός

Είναι μια ημέρα μεσουρανήματος, καρποφορίας και τελειοποίησης όπως επίσης και μεγαλύτερων απαιτήσεων, ευθυνών και αναγνώρισης στον επαγγελματικό σας τομέα. Αρχίζετε να αποκομίζετε τους καρπούς στον κλάδο που ακολουθούσατε για τα τελευταία χρόνια. Ετσι αυτή θα είναι είτε μια ημέρα επιτυχίας και επιτευγμάτων, ή μια μέρα κατά την οποία πρέπει να αντιμετωπίσετε την αποτυχία των προσπαθειών σας.

Σκορπιός

Μπορεί ακόμα να ενδιαφερθείτε πολύ για κάποια φάση της ιστορίας ή για ένα συγκεκριμένο είδος τέχνης ή μουσικής. Επίσης ένα ιδιαίτερο είδος θρησκευτικού συμβολισμού, ίσως σας τραβήξει την προσοχή. Η διαίσθησή σας μπορεί σήμερα να φέρει μεγαλύτερα επίπεδα ευαισθησίας και ίσως οδηγηθείτε σχεδόν ακατανίκητα από ένα συγκεκριμένο είδος τέχνης, μουσικής, θρησκείας ή πολιτισμού.

Τοξότης

Αυτή την ημέρα κάνετε πολλές σκέψεις και συζητήσεις για οικονομικά θέματα και εμπορικές πράξεις, προσωπικά περιουσιακά σας στοιχεία και υλική ασφάλεια. Σκέφτεστε πώς να ξοδέψετε τα χρήματα και να διαχειριστείτε τις πηγές σας. Είναι μια καλή ημέρα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον οικονομικό σας προγραμματισμό, να τακτοποιήσετε τις καθημερινές σας εκκρεμότητες.

Αιγόκερως

Αν από τη φύση σας τείνετε να είστε οπαδός παρά ηγέτης, πιθανότατα να οδηγηθείτε σήμερα από μαγνητικές ή κυρίαρχες προσωπικότητες. Μη γίνεστε τόσο πράοι, ώστε να πάψετε να σκέπτεστε για τον εαυτό σας. Επειδή σήμερα εντυπωσιάζεστε εύκολα, μπορεί επίσης να δυσκολευτείτε να αποφασίσετε, τι πραγματικά θέλετε να κάνετε με τον εαυτό σας και τι ζητάτε απ' τη ζωή σας.

Υδροχόος

Αυτή την ημέρα είστε λιγότερο πρόθυμοι να συμβιβαστείτε ή να παραβλέψετε τις διαφορές για χάρη της αρμονίας στις σχέσεις σας, λιγότερο πρόθυμοι να θυσιάσετε τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Κάποιες εντάσεις που έχουν συσσωρευτεί στο γάμο σας ή σε κάποιες συνεργασίες σας είναι πιθανόν να ξεσπάσουν σήμερα. Αν είστε απ'την φύση σας αντιδραστικοί, οι διαμάχες και οι αντιπαραθέσεις θα είναι περισσότερο συχνές. Σίγουρα τείνετε περισσότερο να συνάψετε επαφές με κάποιον με τον οποίο επιθυμείτε κάτι τέτοιο και ίσως ξεκινήσετε μια πολύ αξιόλογη σχέση, της οποίας θα είστε ο παρακινητής και ο ενεργός σύντροφος.

Ιχθύες

Μόλις νιώσετε το πρώτο κύμα αυτών των αισθημάτων πιθανόν να προσπαθήσετε να τα αγνοήσετε. Τότε θα ανακαλύψετε ότι αυτά είναι πολύ δυνατά για να τα αγνοήσετε, αλλά και πάλι ίσως προσπαθήσετε να τα κρύψετε απ' τους άλλους. Τελικά θα καταλάβετε ότι έχετε καταληφθεί από αισθήματα που δεν πρόκειται να φύγουν και δεν μπορούν να κρυφτούν. Θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με κάθε τρόπο. Αν όχι, τότε θα γίνουν ακόμα πιο έντονα και θα είναι ακόμα περισσότερο διασπαστικά όταν τελικά τ'αντιμετωπίσετε. Οπωσδήποτε δεν χρειάζεται να διατυμπανίσετε τα συναισθήματά σας και είναι απόλυτα λογικό να τα κρύβετε απ' τους άλλους σε κάποια δημόσια συγκέντρωση, αλλά πρέπει να βρείτε χρόνο μόνοι σας ή με τους δικούς σας να τα αναγνωρίσετε και να τα εκφράσετε. Το να μεταχειριστείτε αυτά τα αισθήματα είναι μια τέχνη που χρειάζεται λεπτότητα και ευαισθησία.

SHARE:

24Media Network