ΤΑΞΙ

Ταξί (ΦΩΤΟ Αρχείου)

Μακάβριες εικόνες στη Λαμία: Έβαλε τη νεκρή μητέρα της σε ταξί

Μια γυναίκα στη Λαμία αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ταξί για να μεταφέρει τη νεκρή μητέρα της σε γραφεία τελετών, τυλίγοντάς την πρόχειρα με ένα σεντόνια, προκειμένου να βρει την καλύτερη προσφορά. Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί.

Εργάτες (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Δώδεκα μεγάλα έργα στο Ταμείο Ανάκαμψης - Μέσα Ε65, ΒΟΑΚ, Σιδηρόδρομος, Ηλεκτροκίνηση

Δώδεκα μεγάλα έργα σε υποδομές και μεταφορές εντάσσονται στις επενδύσεις του Ταμείου Ανάκαμψης από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Πού δίνεται έμφαση.

Θεσσαλονίκη: Οδηγοί ταξί μεταφέρουν δωρεάν σε εμβολιαστικό κέντρο όσους έχουν ανάγκη

Θεσσαλονίκη: Οδηγοί ταξί μεταφέρουν δωρεάν σε εμβολιαστικό κέντρο όσους έχουν ανάγκη

Οδηγοί συνεταιρισμού ταξί στην Θεσσαλονίκη, θα μεταφέρουν δωρεάν στα εμβολιαστικά κέντρα, μέχρι τέλη Μαρτίου, όσους χρειάζονται βοήθεια. "Είναι τιμή και χαρά μας, να βάλουμε ένα λιθαράκι στον εμβολιασμό".

Ταξί

Lockdown: Τι ισχύει για αριθμό επιβατών και μάσκες σε ΙΧ, ταξί και ΜΜΜ

Δύο επιβάτες θα επιτρέπονται κατά τις μετακινήσεις των πολιτών με ΙΧ αλλά και με ταξί (πέραν από τον οδηγό), ενώ τέσσερα άτομα θα επιτρέπονται για οικογένειες με 2 ανήλικα παιδιά.

Στιγμιότυπο από ταξί στην Αθήνα

ΣΑΤΑ: Νέα αρχή με κοινωνικό πρόσημο

Πλέγμα ενεργειών και δράσεων με γνώμονα την αναβάθμιση προσφοράς υπηρεσιών στην κοινωνία παρουσίασε η νέα διοίκηση του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής

Στιγμιότυπο από την Ερμού

Παρατείνεται το lockdown: Όλα τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς

Από την 1η Φεβρουαρίου ανοίγουν τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τα πρακτορεία ΟΠΑΠ. Όλα τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον Νίκο Χαρδαλιά και ποια υφιστάμενα θα παρατείνουν την ισχύ τους για μία επιπλέον εβδομάδα.

Στιγμιότυπο από ταξί στην Αθήνα

Ιδιοκτήτες ταξί: Μας οδηγείτε στην εξαθλίωση - Επιστολή διαμαρτυρίας στον πρωθυπουργό

Για συνθήκες εργασιακής εξαθλίωσης και οικονομικής ανέχειας σε βάρος χιλιάδων οικογενειών, κάνουν λόγο οι ιδιοκτήτες ταξί και αγοραίων σε επιστολή διαμαρτυρίας. Τι ζητούν.

Θεσσαλονίκη: Έκανε το ταξί του club και προσφέρει χαμόγελα εν μέσω πανδημίας

Θεσσαλονίκη: Έκανε το ταξί του club και προσφέρει χαμόγελα εν μέσω πανδημίας

Ιδιοκτήτης ταξί στην Θεσσαλονίκη, σε μια προσπάθεια να απομακρύνει τη θλίψη από τα πρόσωπα των πελατών του, λόγω πανδημίας, μετέτρεψε το ταξί του σε "club" και τους έδωσε την ευκαιρία να "ξεσκάσουν" απολαμβάνοντας το ποτό τους.

Λευκορωσία: Οδηγός ταξί βοηθά διαδηλωτή να ξεφύγει από τις αρχές

Λευκορωσία: Οδηγός ταξί βοηθά διαδηλωτή να ξεφύγει από την αστυνομία

Οδηγός ταξί, προκειμένου να σώσει διαδηλωτή από την αστυνομία, μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα, ανεβαίνει το πεζοδρόμιο και απομακρύνεται ταχύτατα από το σημείο. Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Εικόνα από το μετρό

Μέσα Μεταφοράς: Χρήση μάσκας σε μετρό, λεωφορεία και ταξί

Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης, ανακοίνωσε τις αλλαγές στα μέσα μεταφοράς, μετά την άρση των μέτρων. Όσα πρέπει να ξέρουν εργαζόμενοι και επιβατικό κοινό.

Τουριστικά λεωφορεία

Τι ισχύει για μετακινήσεις με ταξί, ΚΤΕΛ, οχήματα ειδικής μίσθωσης

Επέκταση της προσωρινής ακινησίας στα σχολικά λεωφορεία και τα τουριστικά τρένα ανακοίνωσε το Υπ. Μεταφορών. Διευκρινίσεις για μετακινήσεις με ταξί, ΚΤΕΛ, οχήματα ειδικής μίσθωσης.

Ταξί

Κορονοϊός: Απαγόρευση χρήσης της θέσης του συνοδηγού ζητούν οι οδηγοί ταξί

Η κυκλοφορία μία φορά την εβδομάδα με βάση τον αριθμό κυκλοφορίας προτείνει επίσης μεταξύ άλλων η ΠΟΕΙΑΤΑ στις προτάσεις που έχει υποβάλει στις αρχές, για την περίοδο που θα ισχύσουν τα μέτρα για τον κορονοϊό.

Δίκη ηθοποιού - ταξιτζή: Ουσίες και κενό μνήμης - Τι κατέθεσε ο ψυχίατρος που εξέτασε τον οδηγό

Δίκη ηθοποιού - ταξιτζή: Ουσίες και κενό μνήμης - Τι κατέθεσε ο ψυχίατρος που εξέτασε τον οδηγό

"«Δε μπορεί να είναι τόσο καλός ηθοποιός. Φοβάται ότι θα του συμβεί ξανά κάτι παρόμοιο όταν πάρει μια νέα κούρσα" δήλωσε ο ψυχίατρος Ορέστης Γιωτάκος για τον οδηγό ταξί.