Διακοπές στην Ευρώπη με λιγότερα από 150 ευρώ

Διακοπές στην Ευρώπη με λιγότερα από 150 ευρώ
Park Guell by architect Gaudi 123rf

Αν ψάχνεις τρόπο να ταξιδέψεις στην Ευρώπη εύκολα, γρήγορα και οικονομικά τότε η ευκαιρία που ψάχνεις είναι μόνο το www.18-24.gr

Η δημοφιλέστερη πλατφόρμα on line κρατήσεων που προσφέρει συνδυασμό υπηρεσιών διαθέτει πραγματικές ευκαιρίες για ταξίδια σε Ευρωπαϊκούς προορισμούς με λιγότερα από 150 ευρώ.

Ρώμη, Βουδαπέστη, Κρακοβία, Νάπολη, Βαρκελώνη είναι μόνο μερικοί από τους δημοφιλέστερους ευρωπαϊκούς προορισμούς για τους οποίους το on line travel agency εξασφαλίζει σε όλους τους πελάτες του τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Όλο το χρόνο διαθέτει πραγματικές ευκαιρίες για ταξίδια αρκεί κάποιος να κινηθεί έξυπνα και γρήγορα. Αυτό σημαίνει ότι όσο νωρίτερα αναζητήσει το ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών που ψάχνει τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει να το βρει στην πιο χαμηλή τιμή.

«Οι προορισμοί είναι πολλοί και τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία στο εξωτερικό ακόμα περισσότερα. Οι σημαντικές συνεργασίες που έχουμε αναπτύξει με καταλύματα στο εξωτερικό δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες μας να μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών αυτό που καλύπτει περισσότερο τις ανάγκες τους. Είναι σημαντικό για τον κόσμο να μπορεί να ταξιδεύει και εμείς φροντίζουμε να του παρέχουμε αυτή την ευκαιρία στην πιο προσιτή τιμή βελτιώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες που παρέχουμε» δηλώνει ο Γιώργος Καρανάσιος, CEO του 18-24 T

Με περισσότερους από 40 ευρωπαϊκούς προορισμούς και πάνω από 4000 ξενοδοχεία αρκεί μια μόνο αναζήτηση στο www.18-24.gr για να βρείτε τον επόμενο προορισμό που θα ταξιδέψετε!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα