4 μαγευτικά χωριά της Πελοποννήσου που βρίσκονται πάνω στο κύμα

Άγιος Νικόλαος
Άγιος Νικόλαος YOUTUBE / @TRAVEL INSPIRATION

Μαγευτικά εναέρια πλάνα από τα παραθαλάσσια χωριά Άγιος Νικόλαος, Καρδαμύλη, Αλύπα και Γιάλοβα στην Πελοπόννησο. Ιδανικά για ήρεμες διακοπές.

Βρίσκονται τόσο "κοντά" μας, όσο κανένα νησί της Ελλάδας και τα υπέροχα ακύμαντα νερά τους σκάνε στις όχθες τους, προσφέροντας σε όλους μας το ιδανικό καλοκαίρι που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη.

Τα μαγευτικά παραθαλλάσια χωριά της Πελοποννήσου

Ο λόγος για τέσσερα παραθαλάσσια χωριά της Πελοποννήσου, που προσφέρονται για τις πιο ήρεμες διακοπές χωρίς πλοίο και μάλιστα καταφέρνουν να πείσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη με την αυθεντικότητά και την ανόθευτη ομορφιά τους.

Από τη Λακωνία και την καρδιά της Μάνης ως τη Μεσσηνία, τα υπέροχα αυτά χωριά μπορούν να εντυπωσιάσουν απλά και μόνο με τα υπέροχα χρώματα και την ιωδιούχα μυρωδιά τους και να χαρίσουν σε όλους μοναδικές στιγμές.

Άγιος Νικόλαος, Καρδαμύλη, Αλύπα και Γιάλοβα τα ονόματά τους, γνωστά σε πολλούς μα και άγνωστα σε άλλους τόσους, υπόσχονται να κλέψουν ένα κομμάτι από την καρδιά σας και να το κρατήσουν παντοτινά δικό τους...

Παρακάτω θα δείτε τη σειρά που εμφανίζονται στο βίντεο τα υπέροχα αυτά μέρη, γιατί το καλοκαίρι και τη θάλασσα δεν τη βρίσκει κανείς μόνο σε νησί...

Δείτε το drone βίντεο του Travel Inspiration:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: drone, Ταξίδι, Διακοπές
SHARE:

24Media Network