ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Στιγμιότυπο από την Πλατεία Συντάγματος

Κορονοϊός: Κρίσιμος Δεκαπενταύγουστος - Οι ανησυχητικές προβλέψεις

Μέχρι και τις 3400 ημερησίως μπορεί να φτάσουν τα κρούσματα του κορονοϊού μέχρι τα μέσα του Αυγούστου σύμφωνα με τις προβλέψεις των ειδικών. Κλειδί για τον περιορισμό της πανδημίας παραμένει ο εμβολιασμός.

Θεοχάρης: Όλοι οι Βρετανοί, με εμβόλιο ή όχι, θα μπορούν να έρθουν το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Θεοχάρης: Όλοι οι Βρετανοί, με εμβόλιο ή όχι, θα μπορούν να έρθουν το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Για όσους θα έχουν εμβολιαστεί και θα διαθέτουν το σχετικό πιστοποιητικό, δε θα απαιτείται περίοδος καραντίνας ούτε αρνητικό τεστ. Τι γίνεται με το πιστοποιητικό εμβολιασμού στην Ευρώπη. Μονομερώς κινούνται οι χώρες.

Το λιμάνι της Νάξου

Βλάβη στο Καταμαράν "Power Jet"

Προσωρινή απαγόρευση απόπλου για το καταμαράν "Power Jet", λόγω βλάβης στον καταπέλτη. Πώς θα ταξιδέψουν οι 155 επιβάτες του με προορισμό Μύκονο και Πάρο.

ΑEGEAN και ΣΕΤΕ προσφέρουν ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών στους ανθρώπους της Πολιτικής Προστασίας

ΑEGEAN και ΣΕΤΕ προσφέρουν ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών στους ανθρώπους της Πολιτικής Προστασίας

Τo ευχαριστώ των φορέων του τουρισμού στους ανθρώπους που εργάστηκαν και εξακολουθούν να εργάζονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Το μήνυμα του Νίκου Χαρδαλιά.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον

Μπόρις Τζόνσον σε Βρετανούς: Εξαιρετική χρονιά για διακοπές εντός της χώρας

"Πιστεύω πως είναι μια εξαιρετική χρονιά για τον κόσμο να κάνει εσωτερικές διακοπές. Αυτή η χώρα είναι μοναδικά ευλογημένη με φανταστικά μέρη για διακοπές", τόνισε ο Τζόνσον.

Κοινωνικός Τουρισμός

Κοινωνικός Τουρισμός: Παράταση έως τις 7 Ιουλίου για τα τουριστικά καταλύματα

Παράταση, έως τις 7 Ιουλίου, για τις αιτήσεις συμμετοχής των τουριστικών καταλυμάτων και των ακτοπλοϊκών επιχειρήσεων στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ. Λήγει απόψε η υποβολή αιτήσεων δικαιούχων.

10 συμβουλές για το πρώτο σου ταξίδι με ιστιοπλοϊκό

10 συμβουλές για το πρώτο σου ταξίδι με ιστιοπλοϊκό

Το καλοκαίρι θέλεις να πας διακοπές με ασφάλεια και ηρεμία και σίγουρα φέτος όλοι έχουμε έναν παραπάνω λόγο να είμαστε προσεκτικοί και να μη θέσουμε σε κίνδυνο την υγεία μας. Οι διακοπές με ιστιοπλοϊκό είναι μια πολύ καλή και ασφαλής λύση είτε προτιμήσεις να πας με παρέα είτε με την οικογένειά σου. Διάβασε λοιπόν όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις και έσω έτοιμος.

Το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, αναμένει τους τουρίστες

Τουρισμός: Γερμανοί τουρ-οπερέιτορ βλέπουν σημάδια ανάκαμψης

Παρά τις προειδοποιήσεις Μέρκελ ότι ο ιός δεν έχει εκλείψει και ο συνωστισμός μπορεί να επιφέρει νέα πανδημία, οι τουριστικές κρατήσεις για Ελλάδα, Κύπρο και άλλες μεσογειακές χώρες αυξάνονται καθημερινά.

Η ολλανδική κυβέρνηση ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα χαλαρώσει από τις 15 Ιουνίου τις προειδοποιήσεις για τα τουριστικά ταξίδια

Ολλανδία: Χαλαρώνει από 15 Ιουνίου τις προειδοποιήσεις για τα τουριστικά ταξίδια στην Ευρώπη

Ενόψει των θερινών διακοπών, δεν θα υπάρχει πλέον σύσταση για τα μη απαραίτητα ταξίδια σε 12 ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων η Γερμανία, το Βέλγιο και η Ιταλία.