Maison de Campagne 2018: Παρουσιάζει 14 επιλεγμένες εξοχικές κατοικίες

Maison de Campagne 2018: Παρουσιάζει 14 επιλεγμένες εξοχικές κατοικίες

Στην παρούσα 12η έκδοση οι υλοποιημένες κατοικίες αναπτύσσονται σε διαφορετικά νησιωτικά περιβάλλοντα κυρίως των Κυκλάδων, αλλά και στην Κω, την Αλόννησο και τη Λευκάδα.

Η 12η έκδοση του Maison de Campagne περιλαμβάνει την παρουσίαση 14 επιλεγμένων εξοχικών κατοικιών που έχουν υλοποιηθεί πρόσφατα.

Η εξοχική κατοικία, ως κατηγορία έργου, γνωρίζει τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερη ανάπτυξη, αναδεικνύοντας μεταξύ άλλων και την ιδιαίτερη σχέση που αναλαμβάνει ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός σε αναφορά με το εκάστοτε φυσικό τοπίο. Στην παρούσα έκδοση οι υλοποιημένες κατοικίες αναπτύσσονται σε διαφορετικά νησιωτικά περιβάλλοντα κυρίως των Κυκλάδων, αλλά και στην Κω, την Αλόννησο και τη Λευκάδα.

Πρόκειται για κατοικίες που επιχειρούν να οργανώσουν τον σύγχρονο τρόπο ζωής του θέρους, με έμφαση στην συνομιλία του εσωτερικού με τον περιβάλλοντα χώρο, με τις θεάσεις του ευρύτερου τοπίου και στις περισσότερες από αυτές, με τον απόλυτο πρωταγωνιστή: την ελληνική θάλασσα.

Η έκδοση Maison de Campagne 2018, εκτός από Ελλάδα και Κύπρο, διατίθεται στα κεντρικά σημεία πώλησης τύπου και στα αεροδρόμια των παρακάτω χωρών: Τουρκία, Ντουμπάι, Αμπού Ντάμπι, Κατάρ, Μπαχρέιν, Λίβανο, Ομάν, Κίνα, Ταϊβάν, Κορέα και Ινδία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα