“MYKONOSVillas” μέρος έκτο – 15 εξοχικές κατοικίες που κοσμούν το νησί των Ανέμων

“MYKONOSVillas” μέρος έκτο – 15 εξοχικές κατοικίες που κοσμούν το νησί των Ανέμων

Κυκλοφόρησε ο έκτος τόμος του "MYKONOSVillas", το οποίο παρουσιάζει 15 από τις καλύτερες εξοχικές κατοικίες του νησιού.

Σε κυκλοφορία τέθηκε ο έκτος τόμος της σειράς “MYKONOSVillas”, μία πολυτελής έκδοση που παρουσιάζει 15 από τις καλύτερες εξοχικές κατοικίες που έχουν κατασκευαστεί προσφάτως στο νησί των Ανέμων με την υπογραφή αναγνωρισμένων αρχιτεκτονικών γραφείων.

Πρόκειται για αρχιτεκτονικά κομψοτεχνήματα με ένα ιδιαίτερο ύφος που συνδυάζει τις ξερολιθιές με τους λευκούς όγκους, ορθογωνικούς ή καμπύλους, λείους ή αδρούς, όπου η χρήση Κυκλαδίτικων τυπολογικών στοιχείων έχει ως αποτέλεσμα αρχιτεκτονικά σύνολα με αισθητικά άρτια ένταξη.

Οι πέτρινοι τοίχοι, που συχνά είναι θεμελιωμένοι απευθείας πάνω στους βράχους, σχηματίζουν υπαίθριες διαμορφώσεις οι οποίες συνδέουν το κτίριο με το περιβάλλον, ενώ διαφορετικά προσανατολισμένοι όγκοι και πλαισιωμένες θέες, εναλλαγές του κλειστού και του ανοιχτού, του φωτός και της σκιάς, συνδιαλέγονται με τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά του τοπίου: το ξερό έδαφος, τη θάλασσα και τον αέρα.

Οι επιλεγμένες φωτογραφίες της έκδοσης αναδεικνύουν την εξαιρετική κατασκευαστική ποιότητα των κατοικιών, όπου συνδυάζονται σύγχρονες τεχνολογικές ανέσεις με χειροποίητα στοιχεία προσαρμοσμένα στις σημερινές ανάγκες, όπως λιθοδομές, πατητές τσιμεντοκονίες, ξύλινες κατασκευές και πλακοστρώσεις.

Η έκδοση του “MYKONOSVillas” που κυκλοφόρησε και αποτελεί έκδοση του
ek magazine, είναι διαθέσιμη σε Ελλάδα και Κύπρο, όπως επίσης και στα αεροδρόμια, τα καταστήματα και τα εμπορικά κέντρα των ακολούθων χωρών: ΗΠΑ, Βρετανία, Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο, Ελλάδα, Κύπρος, Ντουμπάι, Αμπού Ντάμπι, Κατάρ, Μπαχρέιν, Λίβανος, Ομάν, Ινδία, Κίνα, Κορέα, Σιγκαπούρη και Ταϊβάν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα