Νέοι προορισμοί στο δίκτυο της Lufthansa

Lufthansa Airbus A321-200 mit der Kennung d-AISW trägt den Namen Stade
Lufthansa Airbus A321-200 mit der Kennung d-AISW trägt den Namen Stade ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΛΗΣ

Το θερινό πρόγραμμα του 2018 από τη Φρανκφούρτη και το Μόναχο περιλαμβάνει τη Σαντορίνη, τη Μενόρκα, τη Γλασκώβη, το Κισινάου και το Φουνσάλ στη Μαδέρα.

Περισσότερες επιλογές στο θερινό πρόγραμμα της γερμανικής εταιρείας. Την λεγόμενη καλοκαιρινή περίοδο 2018, η Lufthansa θα πραγματοποιεί για πρώτη φορά πτήσεις από τη Φρανκφούρτη προς τη Σαντορίνη. Όπως είναι γνωστό, η Σαντορίνη θεωρείται ένα από τα ωραιότερα νησιά της Ελλάδας. Το δρομολόγιο Φρανκφούρτη – Σαντορίνη θα εκτελείται κάθε Σάββατο από τις 31 Μαρτίου 2018.

«Με συνέπεια στη στρατηγική του απόφαση να επενδύει διαρκώς και με μακροχρόνιο ορίζοντα στο τουριστικό προϊόν της Ελλάδας, ο Όμιλος Lufthansa φέρνει το αγαπημένο ελληνικό νησί, τη Σαντορίνη, ακόμα πιο κοντά σε ταξιδιώτες απ´ όλον τον κόσμο. Ανάμεσα στους πέντε νέους Ευρωπαϊκούς προορισμούς που επιλέχθηκαν για να ενταχθούν στο πρόγραμμά μας για την προσεχή καλοκαιρινή περίοδο δεν θα μπορούσε να μην είναι μια σταθερή αξία του ελληνικού τουρισμού. Έτσι ενώ από το 2016 η Σαντορίνη εξυπηρετείται από τον κόμβο του Μονάχου, φέτος ανακοινώνουμε με χαρά την προσθήκη του κορυφαίου ελληνικού προορισμού και στο πρόγραμμα πτήσεων από τον κόμβο της Φρανκφούρτης,» αναφέρει ο Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, γενικός διευθυντής Πωλήσεων του Ομίλου Lufthansa για την Ελλάδα και την Κύπρο. 

Η Μενόρκα (Ισπανία) θεωρείται η "γαλήνια ομορφιά" σε σύγκριση με τις μάλλον περισσότερο «ζωντανές» Βαλεαρίδες Νήσους. Αυτό προσελκύει στο νησί πολλούς επισκέπτες που εκτιμούν τους ειδυλλιακούς κολπίσκους, τις υπέροχες παραλίες, τις ρομαντικές παλιές πόλεις και τα μυστηριώδη ερείπια από την αρχαιότητα. Με ανέγγιχτες ομορφιές που προσφέρονται για εξερευνήσεις, η Μενόρκα έχει να προσφέρει πολλά, ειδικά σε όσους αγαπούν τη φύση. Από τις 28 Απριλίου 2018, η Lufthansa θα πετά για πρώτη φορά από τη Φρανκφούρτη προς τη Μενόρκα. Το δρομολόγιο θα εκτελείται κάθε Σάββατο.

Επιπλέον, από τις 26 Μαρτίου 2018 και για όλο τον χρόνο, η Lufthansa θα προσφέρει μια νέα καθημερινή πτήση από τη Φρανκφούρτη προς τη Γλασκώβη (Σκωτία). Η Γλασκώβη είναι η μεγαλύτερη πόλη της Σκωτίας - με περίπου 600.000 κάτοικους - και η τρίτη μεγαλύτερη πόλη στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά το Λονδίνο και το Μπέρμιγχαμ. Γνωστή για τη νεανική της κουλτούρα, αυτή η φοιτητούπολη με τη σπουδαία αρχιτεκτονική και τα αμέτρητα μουσεία προσελκύει όχι μόνο τους λάτρεις της τέχνης, αλλά και ταξιδιώτες που απολαμβάνουν να περιηγούνται και να ανακαλύπτουν τις ξεχωριστές ομορφιές της κάθε περιοχής. Αν σκέφτεστε ένα συναρπαστικό ταξίδι εξερεύνησης στη Σκωτία, τότε αναμφίβολα η Γλασκώβη είναι το ιδανικό σημείο εκκίνησης.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων της Lufthansa από τη Φρανκφούρτη για το 2018 θα  περιλαμβάνει και το Κισινάου, τη γνωστή πανεπιστημιούπολη και πρωτεύουσα της Μολδαβίας. Το Κισινάου είναι η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη της χώρας με περισσότερους από 700.000 κατοίκους, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί σημαντικό επιχειρηματικό και πολιτιστικό κέντρο. Το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα ξεκινήσει για πρώτη φορά στις 25 Μαρτίου 2018, θα εκτελείται καθημερινά για όλο τον χρόνο και αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον τόσο εκείνων που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, όσο και εκείνων που κάνουν τουρισμό.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου η Lufthansa θα προσθέσει στο δρομολόγιο Αθήνα - Φρανκφούρτη 4 επιπλέον πτήσεις/εβδομάδα, οι οποίες θα εκτελούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή με ώρα αναχώρησης 11.15 και ώρα άφιξης στην γερμανική πόλη στις 13.15. Με την προσθήκη αυτή η Lufthansa θα συνδέει την Αθήνα με τη Φρανκφούρτη με συνολικά 25 πτήσεις/εβδομάδα.

Εξάλλου, η Μαδέρα - γνωστή ως το νησί των λουλουδιών ή το νησί της αιώνιας άνοιξης - είναι ο νέος προορισμός που θα περιλαμβάνεται στο δίκτυο δρομολογίων της Lufthansa από το Μόναχο για το καλοκαίρι 2018. Έτσι από τις 31 Μαρτίου 2018 το εξωτικό νησί θα απέχει περίπου 4 ώρες μακριά από το Μόναχο. Οι πτήσεις της Lufthansa προς το Φουνσάλ (Μαδέρα) θα αναχωρούν από τη βαυαρική μητρόπολη κάθε Σάββατο. Λόγω του ήπιου κλίματος της περιοχής όλο τον χρόνο, αυτό το νησί -που ανήκει στην Πορτογαλία- είναι ένας φιλόξενος προορισμός για όσους αγαπούν την πεζοπορία, ενώ οι πολυάριθμες προστατευόμενες περιοχές του είναι ένα πραγματικό θαύμα για τους λάτρεις της φύσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Με βαυαρικές φορεσιές το πλήρωμα της Lufthansa

Δωρεάν αλλαγή εισιτηρίου προσφέρει ο όμιλος Lufthansa

Ξέρουν από πριν που θα βρουν το καλύτερο παγωτό

SHARE:

24Media Network