Πασχαλινός διαγωνισμός! Συντονιστείτε στον News 24/7 στους 88.6 και κερδίστε ένα μοναδικό τριήμερο

Πασχαλινός διαγωνισμός! Συντονιστείτε στον News 24/7 στους 88.6 και κερδίστε ένα μοναδικό τριήμερο

Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα τριήμερο (2 διανυκτερεύσεις με πλήρη διατροφή) για 2 άτομα, στο υπέροχο ξενοδοχείο Aldemar Knossos Royal στη Χερσόνησο, Κρήτης, κοντά στην ιστορική Κνωσσό. (Μ. Σάββατο – Δευτέρα του Πάσχα, 27-29.04.2019).

Ζήστε το Πάσχα στην Κρήτη! Ο News 24/7 στους 88.6 σας δίνει την δυνατότητα να κερδίσετε ένα μαγευτικό τριήμερο σε ένα από τα ξενοδοχεία του Ομίλου Aldemar Resorts στην Κρήτη, το 5* Aldemar Knossos Royal. Ένας τυχερός ακροατής θα κερδίσει μία διαμονή 2 διανυκτερεύσεων σε Δίκλινο VIP Sea Front δωμάτιο για 2 άτομα, με πλήρη διατροφή στο μοναδικό Aldemar Knossos Royal στη Χερσόνησο, Κρήτης, κοντά στην ιστορική Κνωσσό και να απολαύσετε το Πασχαλινό πρόγραμμα που προσφέρεται στο ξενοδοχείο. Μ. Σάββατο, αναστάσιμο δείπνo και Κυριακή του Πάσχα, παραδοσιακή πασχαλινή γιορτή & δωρεάν late check out την ημέρα της αναχώρησης, Δευτέρα του Πάσχα.

Συντονιστείτε στους 88.6 από Δευτέρα 15/04 μέχρι Παρασκευή 19/04, 12:00 – 14:00 για να μάθετε τον τρόπο συμμετοχής.

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 19 Απριλίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί πριν το τέλος της εκπομπής Κέντρο Ελέγχου, 12:00 – 14:00.

Πάσχα στην όμορφη Κρήτη από τον News 24/7 στους 88.6!

Λίγα λόγια για το Aldemar Knossos Royal

Το Aldemar Knossos Royal, το πολυτελές αυτό πεντάστερο ξενοδοχείο του Ομίλου Aldemar Resorts, θυμίζει τρισδιάστατη μινωική ζωγραφιά που χάνεται στον ορίζοντα, γεμάτη φως και έμπνευση. Εδώ ο χρόνος κυλά διαφορετικά, αθροίζοντας στιγμές ξεγνοιασιάς και απόλαυσης. Στα κομψά και άνετα 413 δωμάτια με την ανεπανάληπτη θέα στη γαλάζια παραλία, στις διάφανες πισίνες, στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις και στα εκλεκτά εστιατόρια, οι στιγμές περνούν αργά και ηδονικά, σαν ωδή στο ελληνικό καλοκαίρι.

Το Aldemar Knossos Royal βρίσκεται στο λιμένα Χερσονήσου στην Κρήτη, 23χλμ από το διεθνή αερολιμένα του Ηρακλείου, 25χλμ από την πόλη του Ηρακλείου και 2χλμ από τη Χερσόνησο. Στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του Knossos Royal, απολαύστε αξέχαστες οικογενειακές στιγμές με πλήθος παροχές και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

ΚΕΝΤΡΟ ΘΑΛΑΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Για απόλυτη χαλάρωση, ευεξία και ομορφιά, μπορείτε να επισκεφτείτε το παγκοσμίως βραβευμένο ως πρότυπο κέντρο θαλασσοθεραπείας “Royal Mare Thalasso”, στο γειτονικό ξενοδοχείο Aldemar Royal Mare.

ΠΑΡΑΛΙΑ & ΠΙΣΙΝΕΣ

-Αμμώδη παραλία με ναυαγοσώστη

-2 εξωτερικές πισίνες (θαλασσινό νερό)

-1 εσωτερική πισίνα (γλυκό νερό)

-Νεροτσουλήθρα (45 μέτρων)

-2 εξωτερικές πισίνες για αποκλειστική χρήση των Sea Front δωματίων (θαλασσινό νερό)

-2 παιδικές εξωτερικές πισίνες (η μία με θαλασσινό νερό)

ΣΠΟΡ

-2 γήπεδα τένις (quartz sand) – μετά από αίτηση

-7 γήπεδα τένις (clay) – στο γειτονικό ξενοδοχείο Aldemar Royal Mare

-Γήπεδο squash

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα