Τα καλύτερα κρυμμένα παραθαλάσσια θέρετρα της Ευρώπης

Τα καλύτερα κρυμμένα παραθαλάσσια θέρετρα της Ευρώπης

Κορυφαία και λιγότερο γνωστά παραθαλάσσια θέρετρα της Ευρώπης. HINT: Ένα βρίσκεται στην Ελλάδα

H βρετανική Telegraph πρόσφατα κυκλοφόρησε μία λίστα με τα κορυφαία και λιγότερο γνωστά παραθαλάσσια θέρετρα της Ευρώπης, τα οποία και συνέστησε μία ομάδα ειδικών ταξιδίων της εφημερίδας.

Ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και ένα της Ελλάδας. Δείτε ποιες άλλες περιοχές ακολουθούν:

MARINA DI PISCIOTTA – ΙΤΑΛΙΑ

Η καλύτερη περίοδος για να επισκεφθεί κανείς αυτή τη μικρή πόλη της Ιταλίας είναι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Εκεί θα συναντήσετε πολλά στενά μικρά δρομάκια ανάμεσα σε παστέλ σπίτια, τα οποία θα σας οδηγήσουν σε κρυφές εκκλησίες και μικρές πλατείες.

 

BUDVA – ΜΟΝΤΕΝΕΓΚΡΟ

Οι ακτές του Μαυροβουνίου με τα καταγάλανα νερά έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον των τουριστών, με την έλευση των Βρετανών να αυξάνεται κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερο.

 

ALACATI – ΤΟΥΡΚΙΑ

Χαμηλά βουνά, τιρκουάζ νερά, στενά λιθόστρωτα δρομάκια και ένα όμορφο, γραφικό λιμάνι. Η πόλη Alacati προσφέρει ένα ειδυλλιακό παραθαλάσσιο τοπίο στην τουρκική πλευρά του Αιγαίου.

 

ΣΤΟΥΠΑ – ΕΛΛΑΔΑ

Ορεινή και σχετικά απρόσιτη, η Μάνη θεωρείται ένας άγριος αλλά και πανέμορφος προορισμός. Κάτω από τις βραχώδης κορυφές της οροσειράς του Ταϋγέτου θα βρει κανείς τη Στούπα, ένα παραθαλάσσιο «καταφύγιο» για όσους θέλουν να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να απολαύσουν την ηρεμία τους σε μία ήσυχη παραλία.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟ FORTUNEGREECE.GR

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα