Τα καλύτερα ταξίδια είναι τα φθινοπωρινά παρέα με το 18-24.gr

Τα καλύτερα ταξίδια είναι τα φθινοπωρινά παρέα με το 18-24.gr
Φωτογραφία αρχείου www.jaspe.info

Οργάνωσε τώρα το ταξίδι σου και ετοιμάσου για τις πιο αξέχαστες εμπειρίες στην Ευρώπη.

Τελείωσαν οι καλοκαιρινές διακοπές και σκέφτεσαι πως θα βγάλεις το χειμώνα; Έχεις ανοίξει το ημερολόγιο, ψάχνεις τις επόμενες αργίες ή μετράς μέρες μέχρι την επόμενη άδεια; Δε χρειάζεται πια να περιμένεις τόσο πολύ. Το καλοκαίρι τελείωσε αλλά όχι και οι ευκαιρίες για διακοπές. Άλλωστε είναι όλο και περισσότεροι αυτοί που πιστεύουν ότι το φθινόπωρο κι ο χειμώνας είναι η καλύτερη περίοδος για ταξίδια και αρχίζουν να οργανώνονται από νωρίς.

Όσοι επιλέγουν τα λεγόμενα city breaks τελικά κάτι ξέρουν. Απολαυστικές εξορμήσεις σε τόσους προορισμούς στην Ευρώπη, σου δίνουν την ευκαιρία να αποδράσεις από την καθημερινότητα, να ανανεωθείς, να γνωρίσεις νέες κουλτούρες και πολιτισμούς και όλα αυτά ξοδεύοντας με πολύ λιγότερα χρήματα από το αν έμενες ένα Σαββατοκύριακο στην πόλη. Ψάξαμε, βρήκαμε και ρωτήσαμε τους ειδικούς. Στο 18-24.gr, το μοναδικό on line travel agency που προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών, οι κρατήσεις για το χειμώνα ξεκινούν όλο και νωρίτερα τα τελευταία χρόνια.

Η περίοδος του Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου, είναι η πιο δημοφιλής στην πραγματοποίηση κρατήσεων, ειδικά για ολιγοήμερες αποδράσεις σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Οι τιμές είναι αρκετά χαμηλές, ειδικά αν οι κρατήσεις αφορούν περιόδους πιο μακρινές. Ποιος θα αντισταθεί όταν μπορεί να επισκεφθεί με λιγότερα από 180€ ευρώ το Λονδίνο και να απολαύσει μια βόλτα στη δημοφιλή Oxford Street; Μη χάνεις χρόνο γιατί όσο πιο νωρίς αποφασίσεις που θέλεις να ταξιδέψεις, τόσο πιο καλές τιμές θα βρεις, όπως μας έχουν εξηγήσει απο το www.18-24.gr. Αμέτρητα αξιοθέατα, γραφικές αλλά και μοντέρνες γειτονιές, ιστορικά κτίρια, μουσεία, βόλτες σε πάρκα, μικρά καφέ, ψώνια και καλό φαγητό και το βράδυ χαλάρωση ή ποτό και διασκέδασή μέχρι το πρωί. Ό,τι κι αν ψάχνεις για να ξεφύγεις από την καθημερινότητα υπάρχει ένας προορισμός για να σου το προσφέρει. Τα λεφτά που χρειάζεσαι είναι λίγα και οι επιλογές που έχεις τόσες πολλές. Βγάλε λοιπόν από τη βαλίτσα μαγιό και βατραχοπέδιλα, βάλε μπουφάν και κασκόλ και ετοιμάσου για χειμερινές διακοπές.







Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα